نهال هلو انجیری زعفرانیReviewed by مدیر on Jul 20Rating:
نهال هلو انجیری زعفرانی
امتیازدهی به این نوشته

نهال هلو انجیری زعفرانی

هلو انجیری زعفرانی از بین هلو انجیری ها بهترین رقم هلو بشمار میاد این هلو با طعم بسیار جالب و جذاب و ابدار میباشد و ۸۰ درصد رنگ زرد زرد زعفرانی را به خود اختصاص داده است و گوشت میوه زرد روشن با طعم عالی که ویژگی چشم گیر ان میتواند همه را به خود جلب کند و درخت به طور گسترده و بسیار قوی رشد میکند و بهترین فصل کاشت این هلو فصل پاییز است. این رقم از دو نوع میباشد یکی انجیری زعفرانی زودرس یکی دیررس

نام : هلو انجیری زعفرانی

گشورمادری : ایران

رنگ میوه : زرد زعفرانی

نوع مصرف : صادرات

باردهی : ۲ سال

پایه : شفتالو

برداشت رقم زودرس : برج ۴

برداشت رقم دیررس : برج ۶

 

 

ماندگاری : ۲ ماه در سردخانه