
این گردو از خانواده درخت گردو میباشد . مربوط به گردوییان بومی جنوب مرکزی شمال امریکا میباشد .
این گردو نیاز به فضای زیاد ی برای رشد نیاز دارد .این درختان در مناطق به نسبت گرم ۲۴تا ۳۰ درجه
و رطوبت بالا رشد میکند .
میوه ها متوسط بیضی شکل که توسط تهاجم سبز پوشانده اند .مغز گردو سطحی قهوه ای تیره
وصاف دارد .
پوست گردو قهوه ای اما مقایسه با گردو های دیگر نسبتا نازک استخراج هسته ان اسان است .
هسته مغز تازه خوری و شیرینی پزی برای وعده های غذایی مختلف و درست کردن پنیر که طعم خاصی دارد مورد استفاده میشود و درست کردن بستنی
ابنبات و کیک و غیره استفاده میشود .
این گردو مقاومت زیادی به سرما ندارد و برای مناطق سردسیری مناسب نمیباشد
روغن گردو پکان در صنعت دارو و لوازم ارایشی و غیره استفاده میشود .
چوب این درخت در صنایع مبلمان پارکت استفاده میشود .
حدود ۸۰ درصد از این گردو در جهان در ایالات متحده تولید میشود .
هسته دارای یک سطح کشویی میباشد .هسته دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد از فضای داخل پوسته را اشغال
میکند .
پکان ها حاوی بیش از ۷۰ درصد چربی هستند .که بالاترین مقدار را در میان اجیل ها دارند .
تحقیقات نشان داده که یک رژیم غذایی حاوی اجیل پکان به کاهش وزن کمک میکند .
گردو پکان منبع خوبی از اهن میباشد .که میتواند در رژیم غذایی سطح اهن شما مفید باشد .
درخت گردو پکان میتواند در سن ۲ تا ۳ سالگی به سن بلوغ برسد .
در کاشت گردو پکان اطمینان حاصل نمایید که خاک به خوبی تخلیه و عمیق باشد .انها یک خاک تقریبا
شنی را دوست دارند اما میتوانند حتی در خاک های سنگین تر هم گاشته شوند