هلو
هلو (Prunus persica)، درخت گیاه خانواده گل رز (Rosaceae) که در سراسر مناطق گرم و مرطوب هر دو نیمکره شمالی و جنوبی رشد کرده است.
هلو به طور گسترده ای به عنوان میوه دسر خورده می شود و همچنین در کیک و کبوتر پخته می شود؛ هلوهای کنسرو شده در بسیاری از مناطق یک کالای اساسی هستند. گونه های زرد رنگ مخصوصا در ویتامین A غنی هستند.
هلو احتمالا در چین آغاز شد و سپس از طریق آسیا به کشورهای مدیترانه و سپس به سایر نقاط اروپا به غرب منتقل شد. کاشفان اسپانیایی هلو را به دنیای جدید بردند و در اوایل سال ۱۶۰۰ میوه در مکزیک یافت شد.
بیشتر بخوانید »»» ارقام نهال گردو
برای قرن ها، کشت و انتخاب انواع جدید هلو به حد زیادی محدود به باغ های نجیب بود و بزرگ شدن رشد هلو تجاری تا قرن نوزدهم در ایالات متحده آغاز نشد.
کاشت های اولیه گیاهچه هلو، به طور اجتناب ناپذیر متغیر، و اغلب کیفیت پایین. تمرین پیاده سازی سوسیس های برتر بر روی پایه های گیاه مقاوم در برابر رشد، که بعدها در قرن بیستم به وجود آمد، منجر به توسعه باغات تجاری بزرگ شد.
درختان هلو کوچک تا متوسط، به ندرت به ارتفاع ۶٫۵ متر (۲۱ فوت) می رسند. با این حال، تحت کشت، آنها معمولا با هرس کردن بین ۳ تا ۴ متر (۱۰ و ۱۳ پا) نگهداری می شوند.
برگ های سبز براق، لنس شکل، و طولانی اشاره شده؛ آنها اغلب در پایه های خود دارای غدد هستند که مایع را برای جذب مورچه ها و سایر حشرات ترشح می کنند.
گلهایی که در محورهای برگ قرار می گیرند، به صورت جداگانه یا در گروه های دو یا سه گره در طول شاخه های رشد فصل گذشته مرتب شده اند.
پنج گلبرگ معمولا صورتی، اما گاهی اوقات سفید، پنج مهره ای و سه سوراخ پر از مهره ها بر روی لبه بیرونی لوله کوتاه است که به نام هیپانیم شناخته می شود، که پایه گل را تشکیل می دهد.
بیشتر بخوانید »»» ارقام نهال انگور
هلو از یک تخمدان جدا می شود که به شکل بیرونی گوشتی و آبدار ظاهر می شود که بخش خوراکی میوه و درون سختی را تشکیل می دهد که به نام سنگ یا گودال است که دانه (ها) را محصور می کند.
از دو تخم در تخمدان، معمولا تنها یک بارور می شود و به دانه می رسد. این اغلب باعث می شود که نیمی از میوه ها کمی بزرگتر از دیگر باشد. گوشت ممکن است سفید، زرد یا قرمز باشد.
انواع ممکن است نوعی سنگ شکن باشند که دارای سنگ هایی هستند که به راحتی از گوشت رسیده و یا سنگ های قیمتی جدا می شوند که دارای گوشتی است که به صورت محکم به سنگ می چسبد.
محصولات برترنهال :
با کلیک بر روی هر کدام از این محصولات می توانید توضیحات مربوط به هر رقم را مشاهده بفرمایید :
پوست بسیاری از هلوهای رسیده فامیلی است. هلو ها با پوست های صاف به نام نکتارین ها نامیده می شوند. بیشتر ارقام هلو، میوه های بیشتری تولید می کنند تا بتوانند به اندازه کامل نگهداری شوند و توسعه پیدا کنند.
بعضی از ریزشهای ماهانه به طور طبیعی، حدود یک ماه تا شش هفته پس از شکوفه کامل اتفاق می افتد، اما تعداد باقیمانده ممکن است با پایین آوردن دست کاهش یابد.
درختان هلو نسبتا کوتاه در مقایسه با بعضی از درختان میوه نسبتا کوتاه هستند. در بعضی مناطق باغ ها پس از ۸ تا ۱۰ سال دوباره پرتقال می شوند، در حالی که در برخی دیگر درختان می توانند به میزان رضایت بخشی برای ۲۰ تا ۲۵ سال یا بیشتر، بسته به مقاومت آنها در برابر بیماری ها، آفات و آسیب های زمستان.
بیشتر بخوانید »»» ارقام نهال شلیل
آنها سرماخوردگی را تحمل نمی کنند و نمیتوانند با موفقیت رشد کنند، در حالیکه درجه حرارت به طور معمول به -۲۳ تا -۲۶ درجه سانتی گراد (-۱۰ تا -۱۵ درجه فارنهایت) می رسد.
از سوی دیگر، آنها رشد خوبی ندارند، در حالی که زمستان بیش از حد خفیف است و اکثر گونه ها نیاز به سرد شدن زمستان دارند تا آنها را پس از دوره پیاپی سالانه به رشد بپردازند.
هلو در انواع خاک های مختلف بسیار خوب عمل می کند، اما به طور کلی بهتر است از لایه های ماسه ای یا گرانشی به خوبی خشک شود.
در بیشتر خاکها هلو به خوبی به کود و غلظت غنی از نیترو پاسخ می دهد، بدون آن رشد رضایت بخش نمی تواند به دست آید. درختان معمولا سالیانه بریده می شوند تا مانع از افزایش قدشان شوند.
شاخه های راست به عقب بریده می شوند تا یک درخت گسترش ایجاد کنند و آن را به نور خورشید باز کنند.
هزاران گونه از هلو توسعه یافته است. گونه های زرد رنگ مانند Elberta، Redhaven و Halford در آمریکای شمالی ترجیح داده می شوند، در حالی که انواع زرد و White-fleshed در اروپا محبوب هستند.
در سرتاسر جهان، هلو یکی از مهمترین میوههای درخت برگدار است و چین، ایتالیا، اسپانیا و ایالات متحده تولید کننده اصلی آن هستند.
محصولات برترنهال :
- نهال فروشی
- خرید نهال
- خرید نهال هلو
- نهال هلو ۶۰ روزه
- نهال هلو آلبرتا
- نهال هلو انجیر مالکی
- نهال هلو انجیری پلنگی
محصولات برترنهال :
- نهالستان نمونه ی هلو
- نحوه پیوند درخت هلو
- خرید ریشه ی نهال هلو
- فروش نهال هلو کمیاب
- زمان پیوند نهال هلو
- پرورش هلو
جهت خرید نهال هلو با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید
دفتر : ارومیه میاندواب خ ۱۷ شهریور نرسیده به تقاطع شهدا
ایمیل : nahalbartar@gmail.com
تلفن دفتر : ۰۴۴۴۵۲۸۱۸۰
مدیریت : ۰۹۱۴۱۸۳۲۳۹۳