در زمان کنونی ارزش درآمدی باغ یک هکتاری گردو بسیار بالاتر از قبل است؛ زیرا نهال های گردو متفاوت بوده و امروز ما شاهد نهال های گردوی ژنوتیپ در نهالستان پالیز هستیم. نهالستانی که در تولید نهال گردو ژنوتیپ مهارت دیده و طی سالیان کنونی تمامی مطالعات و تلاش ها و سرمایه خود را صرف ارتقای کیفی نهال های گردو و ایجاد یک نهال گردوی متمایز کرده است. این اقدامات موفقیت آمیز بوده و نهالستان پالیز توانسته به مدد تجهیزات کارآمد و نخبگان کشاورزی، نهال گردوی ژنوتیپ ۱۲ پالیز را به وجود آورد.
نهال گردوی ژنوتیپ دوازده در هر هکتار بیش از شانزده هزار کیلو گردوی درشت و صادراتی می دهد. با توجه به این که قیمت هر کیلو گردوی درشت و درجه یک در شرایط فعلی یک میلیون و پانصد هست درآمد یک هکتار باغ گردویی ژنوتیپ ۱۲ بالغ بر بیست میلیارد خواهد بود. علاوه بر ژنوتیپ دوازده چندین مدل نهال گردوی ژنوتیپ تا به حال در نهالستان های پالیز و سایر نهالستان ها تولید شده است. تمامی ژنوتیپ ها قابلیت های بالایی در گردو دادن داشته و نسل نوین و پر ثمر نهال های گردو به شمار می روند.
عملکرد خارق العاده نهال گردوی ژنوتیپ دوازده پالیز و توانایی های بالای این نهال گردو سبب صدر نشین شدن آن بین تمامی ارقام نهال گردوی مشابه شده است. با توجه به مدرن بودن نهالستان پالیز به دلیل در اختیار داشتن دستگاه های و ابزارهای خاص تولید نهال، میتوان این نهال ژنوتیپ دوازده را ثمره کشاورزی و باغداری نوین و مبتنی بر فناوری دانست.
نظرات کابران