نهال خرمالو✔️خرید + لیست قیمت انواع نهال خرمالو [تابستان 1402]
خرید نهال خرمالو
نهال خرمالو مختص مناطق گرمسیری و معتدل روبه گرمسیری است، در این مناطق احداث باغ میوه خرمالو پربار بوده و سودآوری زیادی برای کشاورزان دارد، اگر کشاورزان بتوانند نهال با کیفیت و سازگار با اکوسیستم منطقه خریداری کنند، مطمئن میزان باروری باغ خرمالو تا حد زیادی افزایش پیدا کرده و طول عمر آن نیز طولانی خواهد بود، بنابراین توصیه میشود باغداران به هیچ عنوان کیفیت نهال خریداری شده را قربانی قیمت آن نکنند، از نظر مهندسین کشاورزی خرید نهال خرمالو با کیفیت به تعداد کم بهتر از این است که نهال بی کیفیت با تعداد زیادی تهیه کنید.
نهالهایی که سیستم دفاعی قویتری دارند برای نگهداری و مراقبت از آن باغدار مجبور نیست هزینه زیادی صرف کند، در عوض شما تعداد بیشتر نهال بیکیفیت خریداری کنید، مطمئن باشید مجبور هستید هزینه زیادی برای نگهداری آن صرف کنید، در حالی که هیچ تضمینی برای میزان باروری اقتصادی آنها وجود ندارد، باغداران با شناختن مراکز تولیدی مجوز دار که به تکثیر و فروش نهال خرمالو میپردازند، نهال خرمالو را با تضمین و گارانتی دوساله تهیه میکند، آنها با خرید مستقیم و بدون واسطه قادر هستند هزینه کمتری برای خرید نهال در نظر بگیرند.
انواع نهال خرمالو
انواع نهال خرمالو شامل نهال خرمالو ژآپنی، نهال خرمالو گوجهای، نهال خرمالو موزی، نهال خرمالو ایورکا، نهال خرمالو فویو، نهال خرمالو تاباتا، نهال خرمالو آرموند هست.
شرکت برتر نهال در ضمینه تولید انواع ارقام نهال خرمالو پیشگام بوده به طوری که نهالهای اصلاح شده با باردهی بالا و مقاوت نهال به بیماری آفات را تولید و عرضه میکند در ادامه مطلب انواع ارقام نهال خرمالو به تفصیر توضیح داده شده است برای مطالعه بیشتر در این ضمینه روی هر بخش کلید کرده و به توضیحات کامل آن دست پیدا کنید
به طور قطع بهترین زمان کاشت نهال خرمالو اواخر فصل زمستان که نهال در خواب به سر میبرد خواهد بود چرا که زمان بیشتری برای هماهنگ و تطابق با محیط جدید را خواهد داشت.
می توانیم بگوییم که به طور قطع در هر زمانی از شبانه روز کارشناسان برتر نهال آماده پاسخگویی به سوالت شما عزیزان هستید و شما عزیزان میتوانید در هر لحظه و ساعتی با کارشناسان ما تماس بگیرید و از دانش و تجارب آنها در پرورش نهال و تولید میوههای مرغوب تر و با کیفیت بیشتر و بهتر بهره ببرید.
همان طور که میدانید پیش خرید نهالها دارای مزیتهای بی شماری است که به صرفهتر و اقتصادی بودن تنها یک بخش و مزیت بسیار کوچک خواهد بود زیرا همان طور که میدانید با توجه به تورم موجود پیش خرید نهالها سبب میشود تا شما عزیزان از قیمت روز افزون و متغییر در طی چند ماه مصون بمانید و البته شایان ذکر میباشد که تمام محصولات پیش خرید شده از برتر نهال در زمان مقرر شده ارسال خواهند شد، شما با برتر نهال میتوانید خریدی امن و آسان را تجربه نمایید.
بعد از تکمیل فرایند خرید نهال و ثبت سفارش هماهنگیهای لازم از طرف نهالستان برتر نهال انجام خواهد شد و محصولات سفارش داده شده با بسته بندیهای مخصوص از طرق مختلف و بدون هیچگونه اتلاف وقت و زمانی برای شما عزیزان ارسال خواهند شد.
تمامی نهالهای موجود در برتر نهال دارای کارت بهداشت و شناسنامه میباشند و علاوه بر این که نهالستان برتر نهال تحت نظارت جهاد کشاورزی به فعالیت خود ادامه میدهد این مجموعه تمامی نهالهای خود را با فاکتور و ضمانت مرجوعی کالا به فروش میرسند پس از این رو شما عزیز میتوانید با خیالی آسوده از طریق مراجعه به وب سایت برتر نهال و یا تماس با کارشناسان این مجموعه در هر ساعت از شبانه روز اقدام به ثبت سفارش و پیش خرید و یا خرید نهال مورد نظر خود نمایید.
بهترین نهال خرمالو برای کاشت نهالهای یک تا دو ساله هستند چرا که در این زمان ریشه به حد نصاب رشد نکردهاند و از توانایی بیشتری برای ریشه گسترانی در بستر خاکی جدید را دارد و همچنین احتمال دارد که در صورت کاشت نهال در سنین بالاتر نهال خرمالو نتواند با محیط جدید سازگار شود.
به طور قطع میتوان گفت که نهال خرمالو ژاپنی در سالهای اخیر از محبوبیت فراوانی بین مردم برخوردار بوده است این رقم به خاطر طعم بینظیری که دارد خواهان زیادی دارد از این رو فروش آن زیاد است، همچنین باردهی خوب و تناژ بالایی که این رقم دارد بین کشاورزان نیز محبوب بوده و کاملا اقتصادی میباشد.
نهال خرمالو رو بیشتر بشناسید
خرمالو میوهای است که قریب به اتفاق ما دربارهی آن بسیار شنیده ایم و طعم فوق العاده آن را هرگز از خاطر نبردهایم، میوههای زیبایی به رنگ نارنجی که در فصل پاییز پدیدار میشوند و نظر هر بینندهای را به خود جلب میکنند چنان که میتوان به راحتی از کوچکی نهالها و برهنگی شاخههای آنها چشم پوشی کرد و با وجود میوههای وسوسه کننده پاییزی چشمگیرتر این میوه ارجح تر نسبت به میوههای دیگر است که نمیتوان منکر طعم و مزه بی نظیر آن شد.
این نهال نوید آمدن فصل زیبای زمستان را میدهد و یکی از قدیمیترین نهالهای کشت شده در جهان به شمار میرود و همچنین خوب است بدانیم که نام خرمالو از دیرباز در فرهنگهای مختلف وجود داشته است به گونهای که در فرهنگ یونان باستان به میوهی خوش طعم و چشم نواز خرمالو لقب دیوسپیروس به معنای غذای خدایان داده بودند.
البته میبایست گفت که محبوبیت این میوه تنها به یونان خلاصه نمیشود و میتوان آن را به سراسر نقاط جهان تعمیم داد برای مثال میشود به کشور مکزیک اشاره نمود که دیجینا نامی است که اهالی بومی این کشور برای میوهی خرمالو انتخاب کرده بودند.
این میوه پس از طی کردن دوره رشد مناسب و کافی طعمی وصف ناپذیر شبیه پودینگ شکلاتی دارد که هر فرد میبایست آن را در لیست تجارب شخصی خود داشته باشد اما توجه داشته باشید که هیچ گاه نباید این زیبای خوش طعم مکزیکی را با مارو که نام مستعار خرمالو آسیایی است که طعمی شکلاتی دارد اشتباه بگیریم.
جالب است بدانید که با آغاز جنگ داخلی و به تبع آن کمبود و قحطی قهوه در کشورهای اروپایی از دانههای برشته و آسیاب شده خرمالو به عنوان جایگزینی مناسب و مطلوب برای قهوه در نظر گرفته میشد.
دیوسپیروس یا خرمالو معمولی که امروزه آن را با نام خرمالو آمریکایی میشناسیم درخت بومی آمریکا است که در جنوب شرقی ایالات متحده قرار گرفته است و در ضمن باید یادآور شویم که ریشه دیوسپیروس در یونان باستان قرار دارد و به معنای میوه یا غذای خدایان میباشد و بسیاری از اهلی و مردم ایالتهای مختلف نیز با این معنی موافق هستند.
همان طور که پیشتر اشاره شد شهرت میوهی خرمالو جهانی است به گونهای که از زمانهای قدیم این میوه در تمام نقاط دنیا از کشورهای آسیایی چون چین و ژاپن گرفته تا قسمتهای از کانکتیکات تا کانزاس تا فلوریدا و در غرب تا تگزاس از محبوبیت خاصی برخوردار بوده و جز میوههایی به شمار میآمده که هر ساله کشاورزان به کشت آنها بسیار تمایل داشتند.
البته شایان ذکر خواهد بود که خرمالو به طور گستردهای برای استفادههای غذایی و دارویی توسط مردم بومی این مناطق کشت میشده است و همچنین خالی از لطف نیست که بدانید میوهی خرمالو برای اولین بار از قاره آسیا به قاره آمریکا از طریق تنگه برینگ سفر کرده و به کشورها و ایالات مختلف این قاره وارد شده است.
اروپاییها برای اولین بار در حدود سال 1600 میلادی از وجود این میوه آگاه شدند و همچنین افسانهها و داستانهای بیشماری از مردمانی اروپا نشین درباره نهال خرمالو و میوهی جادویی آن به چشم میخورد.
ثمره نهال خرمالو زمانی که نرسیده باشد بسیار قابض است و مزهی گس به همراه دارد اما چنانچه یک خرمالو را در زمان مناسب سال در دهان خود بگذارید دهان خود را میزبان یک خوراکی نرم، شیرین و بهشتی خواهید کرد و در آن زمان است که چرایی نام گذاری میوه خرمالو به غذای خدایان را درخواهید یافت.
نهال خرمالو بعد از رسیدن به بلوغ و رشد کامل میتواند ارتفاعی در حدود 4.5 تا 18 متر دست پیدا کند و قسمت بالایی این نهال به صورت گرد است و معمولا به حالت ایستاده میایستد و اما گاهی اوقات ممکن است کج باشد یا ظاهری شبیه به درخت بید داشته باشد.
برگها این نهال اکثرا 7 تا 15 سانتی متر طول دارند و به شکل مستطیلی با دمبرگهای مویی قهوهای رنگ با سطحی چرم مانند و براق هستند که طولی در حدود 2 سانتی متر دارند و همچنین جالب است بدانید که این برگها برگریز و به رنگ سبز مایل به آبی هستند که در فصل پاییز به رنگ زرد، نارنجی یا قرمز تبدیل میشوند.
همان طور که گفته شد درختان خرمالو معمولا به صورت دوپایه هستند به این معنا که گلهای نر و ماده روی درختان جداگانه تولید میشوند و برخی از درختان دارای گلهای نر و برخی دیگر دارای گلهای ماده هستند و در موارد بسیار نادر ممکن است گل کاملی داشته باشند که شامل هر دو اندام تولید مثل نر و ماده در یک گل خواهند بود.
گلهای نر صورتی رنگ و در گروههای سه تایی ظاهر میشوند و آنها یک کاسه گل بزرگ، یک تاج زرد چهار قسمتی، هشت پرچم رشد نکرده و یک تخمدان گرد دارند که دارای سبک و کلاله میباشد و همچنین باید یادآور شویم که گلهای کامل تلاقی بین این دو خواهند بود.
میوههای نهال خرمالو در روزهای پایانی فصل پاییز بالغ میشوند و به اصطلاح میرسند و میتوانند تا پایان فصل زمستان روی درخت باقی بمانند و البته شایان ذکر است که از نظر رنگ میوههای رسیده و بالغ شده سویههای کشت شده بسته به گونه و تنوع، از زرد روشن براق تا نارنجی تیره و قرمز متغییر خواهند بود.
همچنین آنها به طور مشابه در اندازه 1.5 تا 9 سانتی متر متفاوت و گوناگون میباشند و در ضمن لازم به ذکر است که قطر و شکل واریتهها و رقمهای مختلف خرمالو ممکن است کروی به شکل بلوط و یا کدو تنبل دیده شوند.
گوشت میوههای خرمالو تا رسیدن کامل قابض هستند و اغلب آنها به رنگ زرد، نارنجی و یا قهوهای تیره میباشند و گفتنی است که کاسه گل معمولا پس از برداشت به میوه خرمالو میچسبد و باقی میماند اما پس از رسیدن این کاشه گل به راحتی از میوه جدا میشود و البته خالی از لطف نیست که بدانید میوه رسیده سرشار از ساکارز میباشد که عمدتا به شکل فروکتوز و گلوکز است و طعم بسیار شیرینی دارد و همچنین باید بدانید که میوههای خرمالو حاوی مواد شیمیایی گیاهی و بسیار مفید همچون کاتچین، گالوکاتچین و اسید بتولینیک میباشند.
نهال خرمالو را میتوان به دو گونه تقسیم نمود اولین گونه که به نوعی به عنوان قدیمیترین و کهنترین نهال خرمالو در جهان شناخته میشود نهال خرمالو آسیایی است و گونه دوم نهال خرمالو آمریکایی است که در ادامه این مقاله به معرفی این دو گونه متفاوت با ویژگیها و مزیتهای گوناگون و متعدد خوایم پرداخت پس در ادامه با ما همراه باشید تا با هم به شناخت بیشتر و بهتری از نهالهای خرمالو و واریتهها و گونههای مختلف آن به دست آوریم.
چرا باید نهال خرمالو کاشت
یکی از سوالهایی که همواره ذهن کشاورزان و باغداران را به خود مشغول میکند این است که از بین نهالهای میوه مختلف برای احداث باغ کدام نهال سودآوری بیشتری دارد و کدام انتخاب بهتری خواهد بود و یا اصلا چرا باید نهال خرمالو را کاشت؟
نهال خرمالو از آن دسته نهالهایی است که در هر زمان و مکانی به کشت آن میتوان مبادرت ورزید و از سودآوری فراوان و چشم گیر آن بهره مند شد در واقع میتوان گفت که نهال خرمالو به سبب برخورداری از عمر طولانی مدت توانسته به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت و بسیار سود آور شناخته شود و این سرمایه گذاری بلند مدت و سودآوری قابل توجه سبب شده تا کشاورزان بی شماری برای احداث باغهای وسیع و بسیار پهناور وسوسه خرید نهال خرمالو و کاشت آن را تجربه نمایند.
این محاسن و ویژگیهای متعدد و مزیتهای نهال خرمالو تنها به همین موارد محدود نمیشود و از دیگر ویژگی حائز اهمیت این نهال دوست داشتنی و قدیمی به امکان کاشت این نهال جدا از هر موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی میتوان اشاره نمود و همچنین جالب است که بدانید نهال خرمالو علاوه بر عمر اقتصادی و سن حیات طولانی مدت و قابل توجه و سودآوری چشم گیر و فراوان و از همه مهم تر امکان کاشت در اکثر نقاط کشورمان ایران با هر نوع شرایط اقلیمی و آب و هوایی نهالی بسیار کم توقع به شمار میرود که نیاز به رسیدگی و مراقبت اندکی دارد، همهی این موارد و خیلی از ویژگیهای دیگر سبب شده تا نهال خرمالو برای احداث باغ در زمره یکی از بهترین و مناسبترین انتخابها تبدیل شود.
قیمت نهال خرمالو بر چه اساسی تعیین میشود
میزان قیمت نهال خرمالو یکی از عواملی است که همواره توانسته ذهن و توجه باغداران را به خود معطوف سازد و از این رو ما در این مطلب قصد نمودیم چند نکته کوچک اما اساسی را در مورد موارد تعین کننده میزان قیمت نهالهای خرمالو را بیان نماییم تا کمکی بایم هرچند کوچک به شما عزیزان.
شاید شما هم تا به امروز تجربه روبرو شدن با قیمتهای بسیار متفاوت یک نوع نهال خرمالو در نهالستانهای مختلف را داشتهاید اما تا به حال آیا این سوال به ذهنتان خطور کرده است که چرا قیمت نهال خرمالو این همه با هم متفاوت است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که چندین عامل و نکته کوچک اما مهم در تعیین قیمت نهال خرمالو وجود دارد که از جمله آنها میتوان به نوع نهال خرمالو انتخاب شده اشاره نمود و این بدین معنا است که میزان قیمت نهال خرمالو با توجه به نوع نهالی که انتخاب میکنید افزایش یا کاهش خواهد داشت و میتوان گفت که اصالت و نژاد نهال خرمالو بیانگر میزان قیمت نهال خرمالو خواهد بود.
یکی دیگر از گزینههای موثر بر میزان قیمت نهالهای خرمالو انتخاب نهالستان خواهد بود و در واقع میتوان گفت که این مهمترین و موثرترین عامل تاثیر گذار بر میزان قیمت نهالها خواهد بود و اگر شما عزیزان به دنبال یک نهال خرمالو اصیل و پربار و مقاوم با قیمت مناسب و مطلوب هستید بهتر است نهالستانهایی را انتخاب نمایید که خود تولید کننده نهالهای خرمالو باشند نه واسطهای برای فروش نهال خرمالو.
نکات خرید نهال خرمالو
به طور قطع نمیتوان فردی را یافت که برای یک سرمایهگذاری بلندمدت تمام شرایط و عوامل موجود بر سر راه سرمایه گذاری خود را بررسی نکند و از آنجا که احداث باغ هم یک سرمایه گذاری بلند محسوب میشود میتوان گفت که بررسی نکات خرید نهال خرمالو نیز برای یک سرمایه گذاری مادام العمر موفق و پرسود بسیار مهم و حیاتی است.
ارتفاع از دریا
رعایت ارتفاع از سطح دریا در هنگام کاشت نهال خرمالو یکی از مهمترین عواملی است که میتواند به صورت مستقیم بر میزان رشد و باردهی و محصول دهی نهالهای خرمالو تاثیر بسزایی بگذارد و از این رو لازم است که قبل از کاشت هر گونه نهال میوه به ارتفاع مناسب از سطح دریا برای کاشت آن نهال را در نظر بگیرید و سپس اقدام به کاشت نمایید تا در این صورت بتوانید از میوههای درشت تر و باردهی بیشتر نهالها بهرهمند شوید.
البته به طور قطع نهال خرمالو نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود و از این رو میتوان نتیجه گرفت که میبایست شما باغداران عزیز قبل از کاشت نهال خرمالو از ارتفاع از سطح دریای باغ و یا زمینی که در آن قصد کاشت نهال خرمالو دارید را بررسی نمایید و در صورت تناسب با ارتفاع نهال خرمالو اقدام به کاشت نهال مذکور نمایید و همچنین خالی از لطف نیست که بدانید ارتفاع مناسب از سطح دریا برای کاشت نهال خرمالو زیر ۱۰۰۰ متر است.
نوسانات دمایی
یکی از نکات بسیار مهم و حائز اهمیت برای خرید نهالهای خرمالو توجه به تغییرات آب و هوایی و نوسانات دمایی محیط و منطقه و چگونگی دوام و میزان تاب آوری نهالهای خرمالو خواهد بود چرا که نهال خرمالو در زمره نهالهای نیمه استوایی قرار میگیرد و برای رشد نیاز به شرایط آب و هوایی و موقعیت اقلیمی معتدل یا حتی نیمه معتدل دارد.
نهال خرمالو شرایط خشکسالی شدید و همچنین گرمای بیش از حد را نمیتواند تحمل کند و تاب بیاورد و این بدین معنا است که در طول ماههای تابستان تنها زمانی که دما از 32 درجه سانتی گراد برای مدت طولانی بیشتر میشود نهال نیاز به آبیاری متوسط و کمی سایه از گیاهان و درختان دیگر پیدا خواهد کرد و در ضمن باید به خاطر داشته باشید که این امر به معنای دور نگه داشتن نهالهای خرمالو از آفتاب نیست چرا که این نهال برای رشد بهتر و باردهی بالاتر نیاز به هر روز تقریبا هشت ساعت نور خورشید دارد.
به طور کلی میتوان گفت که همهی رقمهای نهال خرمالو میتوانند دمای کمتر از 12 درجه سانتیگراد را تحمل نماید و حتی برخی دیگر نیز بسیار مقاوم تر در برابر تغییرات دمایی و هوای سرد هستند و میتوانند تا دمایی در حدود 18 درجه سانتی گراد زیر صفر نیز به حیات خود ادامه دهند و زنده بمانند و همهی این نهالهای خرمالو برای میوه دادن و یا حتی برای شروع شکوفه دهی و گلدهی نیاز به قرار گیری در دمای در حدود 7 درجه سانتی گراد زیر صفر خواهند داشت تا نیاز سرمایی آنها برطرف گردد و از خواب زمستانی بیدار شوند و آماده شروع حیات خود شوند اما با این حال جالب است بدانید که برخی از نهالهای خرمالو میتوانند دمای سردتر را نیز تحمل نمایند.
میزان بارش
همان طور که میدانید مراقبت مداوم از نهال خرمالو به خصوص در سالهای اولیه مسئلهای بسیار مهم و حائز اهمیت میباشد پس از این رو بهتر است آبیاری خرمالو را به طور مرتب به ویژه در سالهای اولیه و یا زمانی که نهال در حال استقرار و ریشه گسترانی در خاک میباشد، ادامه دهید و همچنین خوب است بدانید که نهالهای خرمالو برای بیشترین بازدهی و بهترین کیفیت میوه به حدود 40 اینچ آب در سال نیاز دارد اگر چه ارقام مختلف نهال خرمالو میتوانند با آب کمتری هم از پس باردهی و تولید مناسب و خوب بر بیایند.
بافت خاک
نهالهای خرمالو از هر نوع رقم و نژادی که هستند میتوانند طیف بسیار وسیعی از انواع خاک چه شنی یا لومی و یا چه غنی از مواد مغذی یا غیر را تحمل کنند اما نمیتوانند زهکشی ضعیف را تحمل نمایند و در واقع میتوان گفت که میبایست نهال خرمالو را در محلی با زهکشی خوب بکارید چرا که آب ایستاده تاثیر بسیار نامطلوبی بر میزان باردهی و همچینین تولید میوه خواهد داشت و البته شایان ذکر میباشد که در هنگام کاشت نهالهای خرمالو پیوندی مهم است که منشا پایه را در نظر بگیرید چرا که نهالهایی روی پایه زده شدهاند نسبت به درختانی که ریشه دارند تحمل بیشتری نسبت به خاک اشباع شده خواهند داشت.
توجه داشته باشید که خاک نهالهای خرمالو باید PH بین 6.5 و در حالت ایده آل 7.5 داشته باشد و همچنین خوب است بدانید که برای به حفظ آب و رطوبت موجود در خاک و یا بهبود زهکشی بسته به بافت موجود، خاک را با مقداری کمپوست خوب پوسیده شده و یا شن آماده کنید چرا که هدف نهایی ما داشتن یک خاک لومی و سالم میباشد که شبیه چیزی باشد که اگر یک مخلوط خاک همه منظوره برای کاشت بخرید به دست میآورید.
کاشت، داشت و برداشت نهال خرمالو
همهی ما میدانیم که برای پرورش یک نهال و تبدیل نمودن آن به یک درخت تنومند و پربار باید سه مرحله کاشت، داشت و برداشت را به نحو احسن شروع نماییم و به خوبی نیز به پایان برسانیم و به طور قطع نیز نهال خرمالو از این قاعده مستثنی نخواهد بود و برای پرورش مناسب نیازمند توجه به این سه مرحله خواهد داشت پس از این رو نیاز است که با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا اطلاعاتی جامع و کافی درباره این سه مرحله برای دست یابی به پرورش بهتر و مطلوب تر نهال خرمالو در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
اصول کاشت نهال خرمالو
نهال خرمالو در زمره نهالهای مقاوم قرار میگیرد که میتواند به راحتی در برابر نوسانات دمایی و تا حدودی کم آبی به رشد و نمو خود ادامه دهد و همچنین در هر نوع خاکی قابلیت کشت داشته باشد اما این نهال نیز مانند هر نهال دیگری برای به معرض نمایش گذاشتن بهترین عملکرد نیازمند فراهم شدن شرایط مناسب خواهد بود که از جمله این شرایط میتوان به آنالیز نمودن خاک، کاشت در خاکی مناسب با بافتی مطلوب، فاصله کاشت نهال خرمالو از یکدیگر و عمق چاله نهال خرمالو در زمان کاشت اشاره نمود.
در ضمن خوب است بدانید که هر کدام از این شرایط کاملا تحت تاثیر انتخاب شما در نوع کاشت نهال قرار میگیرند و در واقع میتوان گفت که مرحله کاشت را میتوان به دو شیوه کاشت از طریق بذر و کاشت نهال تقسیم نمود که انتخاب شما میتواند نحوه کاشت و شرایط و مراحل ذکر شده برای کاشت نهال خرمالو را کاملا دستخوش تغییر نماید پس بهتر است همچنان با ما بمانید تا مراحل کاشت را با هم مورد بررسی قرار دهیم و بیشتر با این مراحل آشنا شویم.
قبل از کاشت نهال خرمالو در یک محیط مناسب میبایست آنالیز خاک انجام شود تا از این طریق هرگونه کمبود مواد مغذی و کوآنزیمها که برای رشد و بهبودی لازم است، اصلاح شود و همچنین خوب است بدانید که تجزیه و خاک و ارزیابی شامل موارد زیر میباشد.
تجزیه و تحلیل PH و نوع بافت خاک: اندازه گیری مواد آلی و عناصر درشت مغذی مانند فسفر، پتاسیم و منیزیم و ریز مغذیها چون بور و همچینین میزان سطح آهک خاک.
از بین بردن علفهای هرز مشکل دار چندین ساله
به طور خاص اصطلاحات در مقیاس بزرگ به عنوان مثال حفاریها و دفن زبالهها باید با توجه به اثرات زیست محیطی آنها و تخریب توپوگرافی متنوع و جبران مناطق زیست محیطی موجود به طور انتقالدی ارزیابی شوند.
خاکهای شنی مانند خاکهای ماسه ای، ماسه لومی و لوم شنی ظرفیت نگهداری آب و مواد مغذی کمتری دارند این در حالی است که خاکهای با سطح بالایی از رس مانند خاک رسی، رس سیلتی، لوم رسی و لوم رسی سیلتی تمایل به زهکشی ضعیف دارند و این ویژگی ممکن است نهال خرمالو را در معرض خطر و نابودی قرار دهد.
اولین مرحله برای آماده سازی باغ ترسیم نمودن یک نقشه کلی از باغ و نهالها است و در واقع به بیان دیگر بهتر است که نخست نقشه باغ را تهیه نمایید و با توجه به نقشه یک طراحی کلی برای باغ که دارای فواصل کاشت نهالها و یا نحوهی قرار گیری نهال در زمین است، ترسیم نمایید.
قبل از هر اقدامی خاک باغ را مورد آزمایش قرار دهید تا از سالم بودن خاک و عاری بودن محیط باغ از بیماریهای باکتریایی و قارچی چون پوسیدگی ریشه سیتوسپورا و یا اصلی پوسیدگی ریشه فیتوفتورا و هر نوع دیگر اطمینان حاصل نمایید و در صورت وجود هر گونه عوامل بیماری زا و یا آفتهای گوناگون و مختلف به ضدعفونی نمودن باغ و خاک آن بپردازید.
از آنجایی که نهال خرمالو ریشههای بسیار عمیقی دارد میبایست حتما یک چاله عمیق که در حدود 50 سانتی متر ارتفاع داشته باشد را حفر نمایید و سپس خاک و لوم و همچنین کمپوست خوب پوسیده شده را در کف چاله کاشت مخلوط کنید و بعد چاله را با خاک لوم و بومی پر نمایید.
در بیشتر مناطقی که از شرایط آب و هوایی سرد معتدل برخوردار هستند بهتر است کاشت نهال خرمالو را در فصل زمستان که هنوز نهالها در خواب زمستانی به سر میبرند و در حال استراحت هستند به انجام رساند اما اگر هنوز به این زمان نرسیده اید بهتر است نگران نباشید چرا که در این مناطق میتوان در اواخر پاییز نیز برای کاشت نهال خرمالو اقدامات لازم را انجام داد.
همچنین میتوان گفت که نهالهای خرمالو در زمان کاشت بهتر است به طور متوسط در فاصلههایی در حدود 4 متر از یکدیگر کاشته شوند تا فضای کافی و لازم برای دست یابی به رشد حداکثری را داشته باشند و بتوانند با خیالی راحت و بدون رقابت با دیگر نهالها به تغذیه خود از خاک بپردازند و در نهایت به رشد حداکثری دست پیدا نمایند.
نکات داشت نهال خرمالو
همان طور که گفته شد نهال خرمالو یکی از نهالهای مقاومی است که میتوان ارقام و اقسام مختلف آن را با خیالی راحت برای احداث باغ انتخاب نمود و در خاکهایی با بافتهای متنوع کاشت اما بعد از به پایان رساندن مرحله کاشت نوبت به مرحله داشت یا همان مراحل رسیدگی و نگهداری از نهال خرمالو میرسد که این مرحله نیز مانند تمامی مراحل دیگر دارای نکات و مراحل دیگر میباشد که از جمله آنها میتوان به مرحله هرس کردن نهال، مرحله آفات و بیماری رایج در بین نهال خرمالو و یا مرحله سمپاشی نهالها اشاره نمود که در ادامه به صورت کاملا مفصل به توضیح آنها خواهیم پرداخت.
هرس کردن نهال خرمالو
هنگامی که نهالهای خرمالو جوان هستند یعنی سن نهالها در زیر پنج سال است میتوانید اقدام به هرس درخت خرمالو نمایید تا از این طریق یک چارچوب قوی برای حمایت از میوههای سنگین ایجاد کنید و همچنین خوب است که در زمان کاشت پیکربندی را در نظر داشته باشید که این خود شامل انتخاب سه تا پنج شاخه اصلی به سمت بییرون نهال خرمالو و حذف تمام شاخههای دیگر است.
می توان هر سال تا زمانی که نهالها به حدود پنج سالگی برسند نیمی از رشد جدید را نازک کنید و آنها را مهار نمایید و این در حالی است که شکل پیکربندی ابتدایی ایجاد شده توسط شاخههای اصلی باقی میماند.
هرس شاخههای ثانویه به طوری که شاخههای باربر نزدیک به شاخههای اصلی نگه داشته شوند ممکن است به جلوگیری از عادت افتادگی و کاهش نیاز به مهاربندی کمک نماید و همچنین خوشههای میوه معمولا برای افزایش اندازه و کیفیت میوهها نازک میشوند از این رو بهتر است در این زمان به آبیاری برای تکمیل بارندگی در مواقعی مانند پس از نشاء کاری بیشتر توجه نمایید و همان طور که میوهها شروع به رشد میکنند اگر شاخهها نازک شدند میتوانید یک چهارم میوهها را از هر شاخه جدا نمایید.
سم پاشی نهال خرمالو
اگر متوجه عوامل بیماری زا و یا آفتهای رایج در بین نهالهای خرمالو در بین نهالهای خود شدید بهتر است بعد از انجام مراحل اولیه مانند هرس نمودن با یک قیچی باغبانی ضدعفونی شده و جمع آوری میوههای پوسیده شده بر روی زمین و از بین بردن علفهای هرز یک نمونه از سمهای مناسب برای نهالهای خرمالو را خریداری نمایید و با توجه به نکات ذکر شده بر روی بسته سمها اقدام به سمپاشی نهالهای بیمار نمایید و البته شایان ذکر میباشد که برای انتخاب از بین سمهای مناسب برای نهال خرمالو نیز میتوانید با کارشناسان برتر نهال تماس بگیرید و از مشاوره رایگان و دانش این افراد متخصص بهره مند شوید.
نکات برداشت نهال خرمالو
پاییز به این معنا است که خرمالوها در حال رسیدن هستند و زمان جمع آوری میوههای شیرین و خمیری مانند این نهال دوست داشتنی و پرفایده فرا رسیده است و البته شایان ذکر میباشد که فصل برداشت در ارتفاعات مختلف بسیار متفاوت خواهد بود و به طور کلی میتوان گفت هرچه که ارتفاع زمین و یا باغی که نهال خرمالو در آن قرار دارد بیشتر باشد زمان برداشت دیرتر خواهد بود پس بنابراین میبایست برداشت نهال خرمالو خود را بر اساس میزان ارتفاع منطقه خود انتخاب کنید و شروع به چیدن میوههای خرمالو نمایید.
میوه خرمالو قابض را میتوان قبل از رسیدن چید و مصرف کرد چرا که همچنان خوش طعم خواهند بود و البته رسیدن بیشتر طعم را بهبود بخشید و آنها را شیرین تر خواهد نمود اما اگر در آینده نزدیک شما یخبندان وجود ندارد میتوانید اجازه دهید میوه کاملا بر روی درخت برسد و هنگامی که نرم شد به رنگ نارنجی مایل به قرمز تبدیل شد اقدام به برداشت نمایید و البته شایان ذکر م یباشد که یکی از نکات بسیار مهم در هنگام برداشت خرمالو این است که حتما باید چیدن میوه از نهال را با استفاده از یک گیره تیز انجام دهید تا ساقه میوه را از ساقه درست بالای کاسه گل جدا کنید.
انتخاب نوع کاشت میتواند در زمان باردهی به صورت مستقیم تاثیر بگذارد چرا که نهال خرمالو خریداری شده از نهالستان نیاز به حدود سه سال برای آغاز باردهی و همچنین در حدود 4 سال برای دست یابی به باردهی حداکثری خواهند داشت و این در صورتی است که نهالهای خرمالو که از طریق بذر رشد کردهاند برای رسیدن به باردهی اولیه نیاز به زمانی در حدود شش تا هفت سال دارند و در واقع به طور کلی میتوان گفت که نهال خرمالو از سن 4 تا 5 سالگی شروع به باردهی میکنند و از حدود 10 سالگی تولید تجاری را آغاز مینمایند.
یکی از عواملی که میتواند برای قریب به اتفاق کشاورزان مهم جلوه کند عمر اقتصادی نهال خرمالو میباشد اما خوب است بدانید که نهال خرمالو بین 45 تا 60 سال میتواند به حیات خود ادامه دهد و این میزان به صورت کاملا مسقیم به نحوهی نگهداری از نهالها خواهد داشت.
خرمالو یک محصول مهم باغی میباشد که دارای ارقام زراعی بسیار زیاد و متنوع است به گونهای که اگر شرایط محیطی مناسب برای رشد حداکثری نهال خرمالو فراهم نماییم میتوانیم انتظار باردهی بسیار قابل توجه و چشم گیر را از نهالها داشته باشیم و همچنین خوب است بدانید که هر نهال خرمالو بعد از بالغ شدن میتواند در حدود 80 تا 100 کیلوگرم میوههای بسیار باکیفیت و مرغوب را تولید نماید.
کاشت نهال خرمالو بر اساس مناطق مختلف کشور
همان طور که میدانید وجود مناطق مختلف با شرایط اقلیمی و اب و هوایی بسیار متنوع سبب شده تا کشورمان ایارن به یک سرزمین چهار فصل تبدیل شود و از این رو به نظر میرسد که کاشت یک نوع نهال برای تمامی مناطق روشی منطقی نخواهد بود و لازم است که در هر منطقه یک نوع و رقمی خاص از نهال خرمالو برای احداث باغ مورد استفاده قرار بگیرد که در ادامه به توضیح کامل آن خواهیم پرداخت.
نهال خرمالو گرمسیری
همان طور که میدانید ویژگیهای مناطق گرمسیری با خصوصیات مناطق معتدل و یا دیگر ناحیهها بسیار متفاوت خواهد بود از این رو نیاز است که نوع نهال خرمالو در نظر گرفته شده برای این مناطق نیز متفاوت از دیگر مناطق باشد چرا که نهال خرمالو گرمسیری نیاز به آبیاری مداوم و مرتب ندارد و میتواند خود را با شرایط آب و هوایی مناطق گرمسیری منطبق سازد و البته شایان ذکر است که از میان نهالهای خرمالو میتوان نهال خرمالو ابنه ای، خرمالو ژاپنی و خرمالو پایه کوتاه را در زمره نهالهای خرمالو سازگار با مناطق نیمه گرمسیری دانست اما توجه داشته بشید که نهالهای خرمالو نمیتوانند در دمای بالای 45 درجه به حیات خود ادامه دهند.
نهال خرمالو معتدل
از جمله نهالهای خرمالو سازگار با مناطق معتدل میتوان به نهال خرمالو ژاپنی، خرمالو موزی و خرمالو ایورکا اشاره کرد.
مشخصات نهال خرمالو استاندارد و سالم
چندین ویژگی و نکته وجود دارد که با توجه به آنها میتوان نهال خرمالو سالم را از نهالهای غیر استاندارد تشخیص داد که از جمله این نکات میتوان به عدم گرده خوردگی و یا زخم در ناحیه ریشه نهال خرمالو، سالم بودن جوانههای نهال، مشخص بودن زخم پیوند و عدم التیام کامل آن، هماهنگی بین پایه نهال و پیوندک آن، عاری بودن نهال و از هر گونه بیماری، عدم وجود نشانههای سرمازدگی و یا آفتاب سوختگی در ریشههای نهال و عدم وجود هرگونه علف هرزی در کنار نهال خرمالو اشاره نمود و البته شایان ذکر میباشد که در صورت وجود هر گونه سوال کارشناسان برتر نهال آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان میباشند.
شایعترین بیماری و آفات نهال خرمالو
نهال خرمالو را میتوان نهالی نسبتا بدون مشکل و نیازمند رسیدگی کم دانست اگر چه در صورت بی توجهی شپشک آرد آلود و فلس در ارتباط با مورچهها گاهی اوقات میتواند مشکلاتی جدی ایجاد نماید اما باید بدانید که کنترل مورچهها معمولا از این آفات مراقبت و پیش گیری خواهد کرد.
سایر آفتهای دیگر که گاهی نهال خرمالو میتواند به آن مبتلا شود عبارتند از مگس سفید، تریپس که میتواند باعث ایجاد لکههای پوستی شود و کنهای که یقه توری قهوهای نام دارد میتواند در نزدیکی کاسه گل بنشیند و به آن آسیب بزند.
سود و درآمد هر درخت خرمالو چقدر است
جالب است بدانید که تولید جهانی خرمالو در سال 2019 میلادی در حدود 4.27 میلیون تن بوده است که کشور چین با 75 درصد تولید از کل جهان تواسنته رتبه اول در تولید خرمالو در سرتاسر دنیا را به دست آورد و از این رو میتوان گفت که تقریبا 30 تن میوه در سال در کشور چین با رقمهای گوناگون تولید و به بازارهای جهانی عرضه میشود و البته شایان ذکر میباشد که کشور چین در این راه تنها نیست و از دیگر کشورهای برتر در تولید خرمالو که توانستهاند رتبههای دوم تا پنجم را به خود اختصاص دهند به ترتیب میتوان به کرهی جنوبی، ژاپن، آذربایجان و برزیل اشاره نمود.
این میزان به راحتی و با یک نگاه اجمالی مشخص خواهد کرد که سود حاصله از فروش میوههای خرمالو از هر نوع رقم و گونهای که باشند، میتواند بسیار قابل توجه و چشم گیر باشد و البته خالی از لطف نیست که بدانید که میزان درآمد و سود حاصله از کاشت نهالهای خرمالو به طور مستقیم بستگی به شرایط محیطی و موقعیت رشدی که برای این نهالها فراهم نموده اید و همچنین میزان رسیدگی به نهال و مراقبت و نگهداری از آنها خواهد داشت.
در صورت مساعد بودن شرایط برای نهال خرمالو و رسیدن به سن باردهی حداکثری هر درخت میتواند باردهی در حدود 50 تا 60 کیلو داشته باشد که این میزان یعنی دست یابی به سودآوری صددرصدی و بازگشت سرمایه اولیه در کوتاهترین زمان ممکن.
نهال خرمالو زودبازده کدام اند؟
از دیگر انواع نهال خرمالو که در دسته نهال خرمالو زودبازده قرار میگیرد نهال خرمالو ژاپنی، خرمالو موزی، خرمالو پایه کوتاه، خرمالوانبهای و خرمالو تاباتا میباشد.
نهال خرمالو دیربازده کدام اند؟
از ارقام نهال خرمالو دیربازده میتوان به نهال خرمالو گوجهای ایرانی، خرمالو پایه کوتاه اشاره نمود.
آیا نهال خرمالو را می توان در باغچه کاشت؟
به طور قطع شما عزیزان میتوانید از انواع نهالهای خرمالو که متناسب با شرایط آب و هوایی و اقلیمی منطقه و محل سکونت شما میباشند برای کاشت بهره ببرید اما لازم است توجه داشته باشید که بهتر است قبل از خرید نهال خرمالو و کاشت آن مراحل مهیا و آماده سازی خاک باغچه خود را آغاز نمایید چرا که درختان خرمالو برای رشد بهتر و باردهی نیازمند خاکی با زهکشی عمیق و عاری از هر گونه بیماری و آفتی خواهند بود.
احداث باغ خرمالو
یکی دیگر از نکات بسیار مهم در احداث باغ برای اکثر باغداران میزان مقاومت نهال خرمالو است و همیشه این سوال را در ذهن خود میپرورانند که نهال خرمالو تا چه حد در برابر ابتلا به بیماریهای رایج در بین نهالهای خرمالو و آفات و یا حتی تغییرات آب و هوایی و نوسانات دمایی مقاوم است و میتواند دوام بیاورد؟
این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است چرا که این عامل میتواند میزان باردهینهالها را به صورت کاملا مستقیم تحت تاثیر خود قرار دهد و از سوی دیگر افزایش و یا کاهش باردهی یعنی تغییر در میزان سودآوری نهالهای خرمالو، اما خوب است به خاطر داشته باشید که بیشترین میزان مقاومت نهال خرمالو در برابر ابتلا به بیماریها و یا هرگونه عامل دیگر را میزان رسیدگی و نحوه مراقبت شما باغداران عزیز از نهال خرمالو مشخص خواهد نمود.
برتر نهال با به کار گیری پیشرفتهترین متدهای روز دنیا و با فراهم نمودن بهترین امکانات شرایطی را فراهم آورده تا بتواند در هر لحظهای که شما خواستار آن هستید در کنار شما عزیزان باشد و شما را از لحظه احداث باغ تا زمان باردهی محصولات و حتی رسیدن به سودی بیشتر همراهی نماید.
خواص و ویتامینهای موجود در خرمالو
خرمالو دارای سطوح بالاتر فیبر غذایی و برخی موارد معدنی و مغذی نسبت به سایر میوهها مانند سیب میباشد اما به طور کلی میتوان گفت که میوه خرمالو منبع قابل توجهی از ریز مغذیها نیست به جز منگنز بتاکاروتن A و پروویتامین و البته شایان ذکر میباشد که خرمالو خام آمریکایی یا همان خرمالو معمولی منبعی غنی از ویتامینهای مختلف و آهن است.
محتوای بسیار بالا و قابل توجه کاروتنوئیدهای بتا کریپتوکسانتین، بتاکاروتن و زآگزانتین همراه با مقداری لوتئین و آلفا کاروتن سبب شده تا میوه خرمالو از نظر تغذیهای به یک منبع غذایی بسیار ارزشمند و مهم تبدیل شود و به طور کلی میتوان گفت که میوه خرمالو حاوی مواد مغذی و فیتوکمیکالهای مختلف و متعددی مانند کربوهیدرات ها، اسیدهای آلی، ویتامین ها، تانن ها، پلی فنولها و فیبرهای غذایی میباشد که همه این مواد و عناصر ارزشمند نقش بسیار مهم و ویژهای در طعم، رنگ، ارزش غذایی و دارویی میوه خرمالو ایفا میکند.
در طب سنتی از میوه و برگهای نهال خرمالو برای درمان انواع بیماریها استفاده میشده است چرا که برگها حاوی سطوح بالایی از فلاوئیدها هستند که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و بسیار موثر شناخته میشوند.
بهترین خرمالو جهان
بهترین خرمالو جهان را میبایست از دیدگاه افراد مختلف سنجید چرا که از دیدگاه برخی بهترین نهال خرمالونهالی است که پربار است که از جمله این نهالهای خرمالو میتوان به نهال خرمالو ژاپنی، خرمالو موزی و خرمالو تاباتا اشاره نمود اما از نگاه بعضی از افراد دیگر بهترین نهال خرمالو نهالی است که زودبازه و در برابر آفات و بیماریها مقاوم باشد که از جمله این نهالها میتوان به نهال خرمالو ایورکا، خرمالو ارموند، خرمالو انبهای اشاره نمود اما خوب است بدانید که خرمالوهای آسیایی را میتوان در زمره بهترین و پرطرفدارترین نهالهای خرمالو قرار داد چرا به راحتی در برابر سرما و گرمای شدید و ابتلا به آفات مقاومت میکند و همچنین بسیار پربار و پرمحصول است.
پر سودترین درخت خرمالو
همهی ما میدانیم که پرسود بودن درخت خرمالو به میزان باری است که سالیانه توسط آنها تولید میشود اما باید بدانیم که معنای پرسود بودن برای هر فردی متفاوت خواهد بود اما گاهی درختان خرمالو بیشترین میزان باردهی را دارند اما محصولات تولید شده به دلیل نامرغوب بودن نهال از کیفیت لازم برخوردار نیست و همچنین گاهی نیز ممکن است محصولات از نوع باز پسند و تجاری نباشد در واقع میتوان گفت که همه این موارد سبب میشوند تا نهالی در زمره پرسودترین درختان خرمالو قرار بگیرد و البته شایان ذکر است که از پرسودترین درخت خرمالو میتوان به نهال خرمالوموزی، خرمالو ژاپنی، خرمال انبه ای، خرمالو ایورکا، خرمالو ارموند، خرمالو گوجهای و خرمالو تاباتا اشاره نمود چرا که تمامی این موارد را داراست.
کدام خرمالو ها نیاز به گرده افشانی دارند؟
نهالهای خرمالو بر اساس گرده افشانی واریات و یا گرده افشانی ثابت طبقه بندی میشوند چرا که نهالهای نوع گرده افشان میوههای تولید میکنند که در هنگام گرده افشانی گوشت آنها رنگ قهوهای به خود میگیرد و قریب به اتفاق آنها نیز در زمره میوههای دانه دار قرار میگیرد در صورتی که درختان نوع گرده افشانی ثابت میوههای تولید میکنند که چه گرده افشانی شده باشند چه نشده باشند گوشت یکسانی دارند و اغلب این میوهها بدون دانه هستند و معمولا نیز گوشتی شفاف و همرنگ با پوست دارند.
پربار ترین نژاد های خرمالو کدام اند ؟
پربار بودن نهال خرمالو سبب میشود تا باغداران بتوانند از سود بیشتری از فروش محصولات نهالهای خود به دست آورند و از این رو بسیار طبیعی است که اکثریت قریب به اتفاق باغداران در جستجوی پربارترین نژادهای خرمالو برای کاشت در باغهای خود باشند که البته از جمله این نهالهای پربار میتوان به نهال خرمالو ژاپنی، خرمالو موزی، خرمالو ارموند، خرمالو پایه کوتاه و خرمالو انبهای اشاره نمود.
خرمالو اصلاح شده به چه معناست
نهالهای اصلاح شده به دلیل مقاومت بسیار بالا بهتر و راحت تر خود را با شرایط مختلف آب و هوایی سازگار میکنند و البته این تنها مزیت این نهالهای مرغوب نیست جالب است بدانید که محبوبیت نهال اصلاح شده خرمالو به سبب باردهی فوق العاده و قابل توجه آنها است در واقع میتوان گفت که اگر به دنبال نهال پربار، مقاوم و سازگار با کم آبی و شرایط نامساعد محیطی هستید ما به شما نهال خرمالو اصلاح سده را پیشنهاد میکنیم و همچنین باید یادآور شویم که این نهالها در برابر ابتلا به بیماری و آفات نیز بسیار مقاوم تر از نهالهای رایج هستند.
مزایای احداث باغ خرمالو
اگر تا به الان با تمام ویژگیها و مزیتهای بیشمار نهال خرمالو باز هم در کاشت این نهال در باغهای خود دچار سردرگمی و نگرانی هستید و نمیتوانید به درستی انتخاب نمایید باید بگوییم که شما عزیزان با کاشت نهال خرمالو میتوانید به اصطلاح با یک تیر دو نشان بزنید هم از فروش میوههای بیشمار و فراوان نهالهای خرمالو خود لذت ببرید و هم بعد از گذشت چندین سال و با فرسوده و پیر شدن درختان خرمالو از سود حاصل از فروش الوارها و چوبهای درختان خرمالو خود بهرهمند شوید.
چوب نهالهای خرمالو از جنس آبنوس است و آبنوس نیز نوعی چوب ارزشمند به شمار میآید که اغلب برای ساخت وسایل و ابزار آلات چوبی چون کلیدهای پیانو سیاه و ساخت چوب گلف استفاده میشود این در حالی است که چوب درختان خرمالو به طور خاص گاهی اوقات در ساخت مبلمان نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
مشخصات یک نهال خوب خرمالو
ویژگیهای بسیاری نیاز است تا بتوان یک نهال خرمالو را در زمره نهال خوب قرار داد که از جمله آنها میتوان به سالم و عاری بودن نهال خرمالو از هرگونه بیماری و آفت، پربار و پرمحصول بودن، رقمی بسیار تجاری و بازار پسند، به صرفه و اقتصادی، مقاومت بسیار بالا در برابر دمای شدید، زودبازده بودن، سازگاری بسیار بالا در برابر شرایط آب و هوایی و خیلی از موارد دیگر اشاره نمود ما خوب است بدانید که تمامی نهالهای تولید شده در برتر نهال در زمره نهالهای خوب خرمالو قرار دارد و شما عزیزان میتوانید با خیالی آسوده اقدام به خرید نمایید.
نحوه پیوند زدن نهال خرمالو
در مورد پیوند زدن نهال خرمالو ابتدا باید مشخص کنید که نهال خرمالو موجود در باغ یا باغچه خانه شما از چه نوعی است و سپس سالمترین درختانی که بهترین و مناسبترین کیفیت در تولید و پرورش میوه و همچنین بالاترین مقاومت در برابر ابتلا به بیماریها و آفتها و ظاهر را از خود نشان میدهند را برای پیوند انتخاب میشوند.
از این زمان میزان رسیدگی و مراقبت نهال را بیشتر کنید و مداومتر به آبیاری نهال مورد نظر بپردازید تا بعد از این مرحله میوههایی با بهترین طعم را داشته باشید و البته شایان ذکر است که تکثیر نهال خرمالو از طریق پیوند میبایست در روزهای پایانی فصل زمستان در حالی که درختان هنوز در خواب زمستانی به سر میبرند و از همه مهم تر قبل از ظهور شاخه یا برگ جدید انجام پذیرد و همچنین برای پیوند زدن نهال خرمالو به روش موثر نیاز به یک پایه سالم با قطر حداقل 1/3 اینچ و یک شاخه پیوندک تقریبا به همان اندازه یا کمی کوچک خواهید داشت.
راهنمای خرید اینترنتی انواع نهال خرمالو
فروش نهال خرمالو در مجموعه برتر نهال با تاییدیه جهاد کشاورزی و با بهترین و مرغوبترین کیفیت ارائه میشود و شما عزیزان میتوانید با ورود به صفحه اینترنتی برتر نهال منو اصلی و همچنین تمامی محصولات برتر نهال را مشاهده نمایید و با انتخاب منو مربوط به نهالها وارد این بخش شوید و لیست نهالهای مختلف را مشاهده نمایید و سپس میتوانید با کلیک بر روی گزینه نهال خرمالو شاهد ارقام مختلف نهال خرمالو باشید و با انتخاب هرکدام مشخصات و خصوصیات نهال خرمالو مورد نظر را نظاره نمایید و با آن نهال به طور کامل آشنا شوید.
بعد از آشنایی با نهالهای خرمالو و همچنین میتوانید به مشاهده لیست قیمت نهال خرمالو ارقام گوناگون آن بپردازید و در صورت تمایل نسبت به خرید نهال خرمالو اقدام نمایید.
بهترین نژاد های خرمالو کدام اند؟
همهی ما دوست داریم که بهترینها را به دست آوریم و از این رو نیز طبیعی است که اکثریت کشاورزان عزیز در جستجوی بهترین نژادهای خرمالو برای احداث باغهای سرسبز و پربار باشند و البته شایان ذکر میباشد که از بهترین و برترین نژادهای خرمالو میتوان به نهال خرمالو ژاپنی، خرمالو گوجهای و خرمالو موزی اشاره نمود.
برتر نهال مرکز فروش نهال خرمالو
برتر نهال مجربترین تولید کننده نهال در کشورمان ایرن با پیشرفتهترین دستگاههای روز دنیا است که از سال 1310 شمسی آغاز به فعالیت نموده و با بهره مندی از یک قرن تجربه و کارنامه کاری بسیار درخشان توانسته بهترین امکانات و مرغوبترین نهالهای مثمر و بی ثمر زینتی را تولید و پرورش نماید و در اختیار علاقه مندان خود قرار دهد و همچنین شایان ذکر میباشد که بیش از یک میلیون نهال تولید شده در برتر نهال دارای گواهی بهداشت و شناسنامه دار هستند چرا که این نهالستان دارای گواهینامه بهداشت از جهاد کشاورزی میباشد و از این رو شما عزیزان با خیالی آسوده میتوانید اقدام به خرید انواه نهال خرمالو، نهال بادام، گردو، انجیر و یا هر نوه نهال میوه دیگر نمایید.
نظرات کابران