آشنایی با هزار و یک خاصیت میوه بادام

آشنایی با هزار و یک خاصیت میوه بادام

در دنیای امروز که تمامی مواد غذایی به صورت تراریخته  و غیر طبیعی تهیه شده و مشکلات زیادی را برای مصرف کنندگان  به وجود می‌آورد، خرید و مصرف مواد غذایی طبیعی و کاملا ارگانیک برای عموم و خانواده‌ها حیاتی و مهم است، خوشبختانه بخش کشاورزی کشور ایران هنوز آلوده سیاست تراریخته نشده و اکثر میوه و خشکبار ایرانی  خاصیت ارگانیک و طبیعی بودن خود را حفظ کرده‌اند، مخصوصا میوه بادام جزو مواد خوراکی منحصر به فرد بوده که تنها مصرف ۵۰ گرم از آن به صورت روزانه بسیاری از بیماری‌ها را درمان می‌کند.

آشنایی با خواص بادام

خواص بادام در دوران بارداری و رشد جنین

یکی از حساس‌ترین دورانی که بانوان عزیز آن را طی می‌کنند دوران بارداری است، در طب سنتی و پزشکی نوین به تغذیه سالم و مفید برای این دوران تاکید فراوانی شده، مخصوصاً مواد غذایی که حاوی اسید فولیک، آهن کلسیم و ویتامین e باشند در اولویت قرار گرفته است، چون تغذیه صحیح مادر تاثیر مستقیم بر روی جنین می‌گذارد.

بادام یکی از مغذی‌ترین خشکبار  برای مادران باردار است که علاوه بر تضمین سلامتی آنها باعث رشد بهتر جنین می‌شود، به خاطر وجود اسید فولیک و کلسیم در مغز بادام باعث درمان کم خونی مادر و همچنین جذب بهتر کلسیم می‌شود، این دو عنصر مکمل یکدیگر بوده و به جذب بهتر مواد غذایی کمک می‌کند.

یکی از مهمترین عناصر شیمیایی که برای جلوگیری از پوکی استخوان مادر باردار تاثیر بسزایی دارد همچنین با مصرف آن فرایند استخوان سازی جنین با قدرت بیشتری انجام می‌شود باید به کلسیم اشاره کرد، این عنصر شیمیایی به وفور در مغز بادام یافت می‌شود، طبق آزمایشات انجام شده در ۱۰۰ گرم بادام کلسیم 264.00 میلی گرم وجود دارد.

البته نباید فراموش کنیم در ۱۰۰ گرم بادام 3.72 میلی گرم آهن وجود دارد، مصرف میوه بادام در دوران بارداری مانع از کم خونی مادران باردار شده و میزان اسید فولیک خون را بالانس می‌کند، از دیگر عناصر شیمیایی که در رشد سیستم عصبی جنین نقش بسزایی دارد عنصر اسید فولیک است، اسید فولیک در رشد رشته‌های عصبی کمک بسیاری کرده و باعث می‌شود تا جنین رشد متعادلی را داشته باشد

البته نباید پروتئین موجود در مغز بادام و نقش آن در عضله سازی و رشد پوست جنین فراموش کنید در ۱۰۰ گرم بادام 21.22 گرم پروتئین وجود دارد، با توجه به موارد فوق مشخص است، مصرف روزانه دوز مناسبی از بادام نه تنها به سلامت مادران باردار کمک فراوانی کرده و از ویار صبحگاهی آنها تا حد زیادی جلوگیری می‌کند، باعث رشد متعادل جنین نیز می‌شود.

 

مصرف بادام درختی محرکی برای گردش مناسب خون

یکی از دلایل تاثیر گذار برای بیماری‌های سکته و نارسایی قلبی گردش نامناسب خون است، افرادی که دارای غلظت خون هستند و می‌خواهند گردش خون را در بدن خود به حد نرمال برسانند بهتر است از مغز بادام درختی تازه و با کیفیت استفاده کنند، مصرف روزانه و منظم مغز بادام درختی به پمپاژ قلب کمک می‌کند تا ضربان قلب را متعادل کرده و گردش خون با سرعت بیشتری انجام شود.

در واقع مهمترین وظایف گردش خون رساندن انواع املاح معدنی، اکسیژن و عناصر غذایی به کل سلول‌های بدن بوده همچنین کمک زیادی به دفع مواد زائد و اضافی سلول‌ها می‌کند، اگر این پروسه با قدرت بیشتری انجام شود، باعث شاداب سازی و افزایش انرژی مصرف کننده مخصوصا در کودکان در حال رشد می‌شود.

 

استفاده از مغز بادام درختی برای درمان یبوست

یبوست یکی از بیماری‌هایی است که اکثر افراد جامعه با آن درگیر هستند، نوزادان، کودکان، افراد مسن، بانوان باردار و افراد کهنسالان به خاطر بیماری یبوست نارضایتی فراوانی دارند، دلیل اصلی این بیماری استرس فراوان و رژیم غذایی نامناسب مخصوصاً استفاده فراوان از غذاهای فست فودی با چرب اشباع شده و غیر استاندارد است.

اگر بیماری یبوست به موقع درمان نشود باعث بیماری بواسیر و هموروئید در فرد بیمار خواهد شد،  از املاح معدنی که در درمان بیماری یبوست تاثیر زیادی دارد، می‌توان به فیبر و چربی غیر اشباع اشاره کرد، مغز بادام حاوی مقادیر بالای فیبر بوده و علاوه بر آن درصد بیشتر آن چربی غیر اشباع و مفید برای بدن است، طبق جدول ارزش غذایی مغز بادام درختی در ۱۰۰ گرم بادام موارد زیر وجود دارد:

  1. چربی 42 گرم
  2. آب 70 گرم
  3. فیبر 20 گرم

فیبر از عناصر شیمیایی است که در ارتقای عملکرد سیستم گوارشی بدن تاثیر بسزایی دارد، این عنصر شیمیایی از ماندگاری مواد زائد و غیرضروری در بدن جلوگیری کرده و به هضم بهتر غذا و دفع راحت تر آن کمک می‌کند، البته چربی مفید که در میوه بادام وجود دارد باعث شده چربی‌های اشباع شده و مضر را از بدن خارج کرده و مانع از بیماری‌هایی مانند التهاب معده و التهاب روده می‌شود، وجود سه عنصر چربی، آب، فیلر به تنهایی بیشتر از ۵۰ درصد وزن بادام را شامل بوده و مصرف این ماده غذایی باعث درمان بسیاری از بیماری و مشکلات گوارشی خواهد شد.

 

 

آشنایی با هزار و یک خاصیت میوه بادام

جوانسازی پوست با مصرف روزانه بادامی درختی

البته در اول مبحث باید بیان کنیم در ۱۰۰ گرم بادام نزدیک به 26.22 میلی گرم ویتامین E وجود دارد، ویتامین e یکی از ویتامین‌هایی است که برای جوانسازی سلول‌ها به کار رفته و چه فرقی ندارد این سلول داخلی یا سلول سطحی و پوستی باشد، پر عصر جدید به خاطر آلودگی هوا و گرد و غبار فراوانی که در محیط زیست وجود دارد، مهمترین قسمت بدن با خطرات زیادی مواجه است.

پوست بدن علاوه بر اینکه نقش زیبایی و شادابی فرد را بر عهده دارد به عنوان یک دیوار محافظ است که از نفوذ اشعه‌های مضر و سرطان زا همچنین عوامل بیماری‌زا به بافت داخلی بدن جلوگیری می‌کند، به همین خاطر متخصصان پوست و مو تاکید خیلی زیادی دارند که افراد از مواد غذایی مناسب برای بالا بردن قدرت دفاعی سلول‌های پوستی استفاده کنند.

مهمترین ویتامینی که در جوانسازی سلول پوستی نقش بسیار مهمی برعهده دارد ویتامین e است، ویتامین e سلول‌های پوستی را مغزی کرده و سلول مرده و بیمار را دفع می‌کند، البته باید خاطر نشان شویم برای مراقبت از پوست علاوه بر اینکه می‌توان میوه بادام را به صورت خوراکی مصرف کرد، شرکت‌های آرایشی و بهداشتی از مغز بادام انواع محصولات آرایشی از جمله روغن و لوسیون بادام همچنین صابون بادام را تهیه می‌کنند تا مصرف کننده با استعمال خارجی آنها از پوست در مقابل گرد و غبار و اشعه‌های مضر خورشید محافظت کند.

 

تضمین سلامتی قلب با مصرف مغز بادام

همانطور که در مباحث بالا اشاره کردیم میوه بادام حاوی منبع غنی از چربی‌های غیر اشباع و مفید است، بنابراین چربی غیر مفید و اشباع شده از جمله ترس گلیسیرید و کلسترول را از سطح خود پاکسازی کرده و انسداد رگ‌ها را از بین می‌برد، همین امر سرعت گردش خون در بدن را افزایش داده و به پمپاژ قلب کمک زیادی می‌کند.

با یک زبان ساده و غیر علمی بخواهیم توضیح دهید دلیل اصلی پمپاژ غیر استاندارد قلب وجود عناصر شیمیایی مضر مانند کلسترول و تری گلیسیرید در رنگ‌های خونی هستند که همانند یک دیوار و سد عمل کرده و  رگ‌ها را مسدود می‌کند، این عناصر مضر مانع از گردش راحت خون در نقاط مختلف بدن می‌شود.

قلب برای اینکه بتوانند مواد غذایی و اکسیژن را به تمامی سلول‌های بدن رسانده و مواد زائد را دفع کند مجبور است انرژی بیشتری صرف تصفیه خون کند، مصرف چربی‌های مفید به همراه ورزش باعث می‌شود تا تکه‌های تری گلیسیرید و کلسترول از دیواره رگ‌ها کنده شده و به مرور دفع شده و مسیر را برای جریان راحت تر خون آزاد می‌کند.

 

پیشگیری از بیماری آلزایمر با میوه درخت بادام

البته خالی از لطف نیست در اینجا به بیماری قرن نیز اشاره کنیم، آلزایمر جز بیماری‌هایی است که در قرن گذشته گریبانگیر بسیاری از افراد در سنین مختلف شده است، دلیل اصلی بیماری آلزایمر پیری زودرس سلول‌های مغزی و عدم ترمیم این سلول‌ها است، پزشکان دلیل اصلی آن را رژیم نامناسب غذایی مخصوصاً استفاده از غذاهایی با چرب ترانس بالا اشاره کرده‌اند.

البته بیماری آلزایمر هیچ دارویی درمانی چه شیمیایی و  غیر شیمیایی ندارد، تنها پزشکان اصرار می‌کنند افراد با رعایت رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی از بروز این بیماری مخرب جلوگیری کنند، اسیدهای چربی که شامل امگا ۳ است همچنین ویتامین e باعث تازه سازی و ترمیم سلول‌های مغزی شده و از التهاب آنها جلوگیری می‌کند .

خوشبختانه هر دو ریز مغذی در میوه بادام درختی به وفور یافت می‌شود، همین امر باعث می‌شود تا مصرف روزانه و منظم میوه بادام درختی مرغوب و ارگانیک کمک زیادی به جوانسازی سلول‌های مغزی کند، مهمترین نقش آنتی اکسیدان‌هایی موجود در مغز بادام درختی این است که با مواد زائد و رادیکال‌های آزاد شده مبارزه کرده و آنها را دفن می‌کند، با این روش سلامت سلول مغزی را تضمین می‌کند.

 

پیشگیری و درمان سرطان با مصرف مغز بادام درختی

برای پیشگیری از بیماری سرطان و درمان آن با استفاده از میوه بادام درختی می‌خواهیم از نظر طب سنتی و علم پزشکی نوین مورد بررسی قرار دهیم، هر دو علم تاکید زیادی دارند تا افراد با مصرف بادام ارگانیک از بروز این بیماری خانمان‌سوز جلوگیری کنند.

در طب سنتی اشاره شده است بیماری‌های التهابی و مخصوصاً بیماری سرطان به خاطر سردی و خشکی غذاهای مصرف شده همچنین سرد مزاجی  بدن است، اگر فرد بیمار مواد غذایی که دارای طبع گرم و تر هستند را مصرف کند، مزاج سرد و خشک بدن را متعادل سازی می‌کند.

طبع بادام درختی کاملا گرم و تر است، از آنجایی که این میوه در چهار فصل سال به راحتی قابل دسترس بوده، مصرف کنندگان می‌توانند با مصرف بهینه و مناسب مغز بادام مزاج بدن خود را بالانس کنند، از این رو در طب سنتی و طب اسلامی توصیه شده است برای جلوگیری از التهابات داخلی و بیماری سرطان حتما به صورت منظم از مغز بادام استفاده کنید.

البته به همان میزان که در طب سنتی تاکید شده است از مغز بادام درختی برای پیشگیری از بیماری سرطان استفاده کنید، علم پزشکی نوین نیز توصیه می‌کنند برای جلوگیری از بیماری سرطان مخصوصاً سرطان سینه در بانوان و  سرطان پروستات در اقایان از مصرف این ماده غذایی ارزشمند غافل نشوید، با کمی دقت در جدول ارزش غذایی  مغز بادام درختی با عناصر شیمیایی مفید زیر رو به رو خواهید شد

  1. تیامین B1 21 میلی گرم در ۱۰۰ گرم
  2. ریبوفلاوین B2 01 میلی گرم در ۱۰۰ گرم
  3. نیاسین B3 39 میلی گرم در ۱۰۰ گرم
  4. ویتامین B6 14 میلی گرم در ۱۰۰ گرم
  5. فولات B9 00میکروگرم در ۱۰۰ گرم
  6. ویتامین B12 00 میلی گرم در ۱۰۰ گرم

البته در موارد بالا به وجود آنتی اکسیدان‌های فراوان، چربی امگا۳ و ویتامین e اشاره کردیم،  تمامی این موارد در واقع یک نوع داروی طبیعی جهت جلوگیری از تکثیر بی رویه سلول‌های بیمار است، مصرف منظم میوه بادام اثری مانند شیمی درمانی داشته و به گلبول‌های سفید خون کمک می‌کند تا سلول‌های بیمار که با سرعت غیر عادی تکثیر می‌شوند را شناسایی کرده و هسته آنها را نابود کند.

همچنین مواد مغذی و ارزشمند مغز بادام به ول سفید خون کمک می‌کند تا رادیکال‌های آزاد و زائد بدن را شناسایی بلافاصله آنها را از بافت درونی بدن دفع کند، البته نباید نقش پلاکت و گلبول‌های قرمز را نیز فراموش کنیم، اکسیژن رسانی و انعقاد خون به سلول‌های تازه و جوان باعث می‌شود تا فرد بیمار انرژی خود را ریکاوری کرده و با انرژی بیشتر به درمان بیماری خود بپردازد.

 

خاصیت شگفت انگیز میوه بادام برای جلوگیری از ریزش مو

مطمئنا کسانی که از بیماری ریزش مو ناراحت هستند به دنبال راه حل‌های شیمیایی و طبیعی هستند تا از ریزش بیش از حد موی سر آنها جلوگیری شود، معمولاً بیماری ریزش مو به خاطر ضعف فولیکول موی سر ایجاد می‌شود، افراد بیمار برای اینکه ریشه مو را مستحکم کرده و سرعت رویش مو را افزایش دهند، موظف هستند از مواد غذایی حاوی منیزیم استفاده کنند.

در ۱۰۰ گرم بادام حدود 268.00 میلی گرم منیزیم وجود دارد منیزیم علاوه بر اینکه به تغذیه موها کمک می‌کند رشد مجدد موها را سریعتر می‌کند، البته متخصصان پوست و مو برای برای این افراد جهت تاثیر بیشتر توصیه می‌کنند از لوازم آرایشی بهداشتی مانند روغن بادام درختی و شامپوهای بادام نیز استفاده کنند، از آنجایی که مغز بادام علاوه بر منیزیم حاوی چربی‌های مفید بوده و مقداری ویتامین e نیز در آن وجود دارد، سلول‌های پوستی بدن را ارتقا می‌بخشد.

 

افزایش تمرکز و قدرت یادگیری در کودکان با استفاده از بادام درختی

 

از دیگر ویژگی‌های مهم مغز بادام درختی که باعث شده مصرف آن در کودکان مخصوص دانش آموزان و دانشجویان تاکید شود به وجود موارد زیر در ۱۰۰ گرم بادام ارگانیک و طبیعی است:

  1. انرژی (کالری) 575 کیلوکالری
  2. کربوهیدرات 67 گرم
  3. قند 89 گرم
  4. فسفر 484.00 میلی گرم
  5. پتاسیم 00 میلی گرم

 

  1. خواص بادام- برتر نهال

آفت انرژی در کودکان و جوانان در حال تحصیل باعث می‌شود سیستم یادگیری آنها با اختلال روبه رو شود، میوه بادام درختی کم حجم  بوده ولی کالری بالایی دارد و به عنوان یک میان وعده سالم شناخته شده است، وجود فسفر، پتاسیم و کربوهیدرات و قند در میوه بادام سبب شده تا فرد مصرف کننده انرژی خود را به دست آورده و قدرت یادگیری و تمرکز دانشجویان را افزایش داده آنها می‌توانند با انرژی و تمرکز بیشتری را صرف یادگیری مباحث کنند.

 

سلامتی دندان و استخوان با مصرف بادام درختی 

از دیگر ریز مغذی‌هایی که منبع اصلی آن  مغز میوه بادام درختی است، باید به کلسیم اشاره کرد، وجود کلسیم همراه با آهن به طور همزمان باعث می‌شود تا املاح معدنی با قدرت بیشتری جذب بدن شود، از دیگر ویژگی بارز میوه بادام می‌توان به غیر آلرژی زا بودن آن اشاره کرد.

با آنکه بیشتر مغزیجات آجیل آلرژی زا هستند، هسته بادام درختی هیچگونه حساسیتی ندارد، به طوری که در کودکان کمتر از یک سال توصیه می‌شود از فرآورده‌های آن از جمله حریره بادام و شیر بادام استفاده شود، کلسیم موجود در بادام به تراکم سازی استخوان‌ها کمک زیادی کرده و از بروز بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.

چون کودکان در حال ریختن دندان‌های شیری و رشد دندان دائمی هستند، همچنین آنها در دوره رشد بوده و دوره قد گیری هستند به کلسیم بیشتری احتیاج دارند، کودکان زیر ۱۲ سال مدام در حال جست و‌خیز بوده و کالری خیلی زیاد مصرف می‌کنند، پس آنها برای متراکم سازی استخوان و مستحکم کردن ریشه دندان‌های دائمی همچنین تامین انرژی مورد نیاز احتیاج به مواد غذایی سالم با ارزش‌های غذای بالا هستند.

به همین خاطر به والدین گرامی توصیه می‌شود از مغز بادام به همراه مویز جهت تامین انرژی و مواد مغذی آن استفاده کنند، اگر کودک بد غذا بوده و نمی‌تواند از آجیل استفاده کند، بهتر از شیر بادام را همراه شیره و عسل فصل را مصرف کند، همچنین حریره بادام درختی و کوکی بادام میان وعده مغزی برای کودکان در حال رشد است.

 

تاثیر مصرف بادام در سلامت چشم

یکی از مواردی که اکثر بیماران چشمی بسیار از آن پشیمان هستند توجه نکردن به تغذیه مناسب جهت تامین سلامت چشم است، متاسفانه مهم‌ترین قسمت بدن که کمک زیادی به فرد می‌کند ولی افراد از سلامت آن اطلاعی ندارند، قسمت چشم و قدرت بینایی فرد است، بینایی هر فردی در واقع توانایی او را در انجام کارهای روزانه تضمین می‌کند، همانطور که در قرن گذشته بیماری‌های زیاد و نوینی پدیدار شده اند، متاسفانه افراد زیادی هم به خاطر همین بیماری‌ها بینایی چشم خود را از دست داده‌اند.

مغز بادام یا شیر بادام حاوی مقادیر زیادی ویتامین e و ویتامین a است، این عناصر در تقویت قدرت بینایی تاثیر بسیار مثبتی دارند، تحقیقات و بررسی‌های انجام شده توسط متخصصین چشم نشان می‌دهد با مصرف روزانه و منظم مغز بادام از بروز بیماری‌هایی مانند آب مروارید، خشکی چشم و لکه زرد جلوگیری می‌شود.

 

تاثیر مغز بادام درختی در رژیم لاغری

متخصصین تغذیه امروزه در علم تغذیه و رژیم به دستاوردهایی رسیده‌اند که افراد با خوراکی‌های خوشمزه و مغذی می‌توانند به وزن ایده‌آل خود برسند، وقتی صحبت از رژیم لاغری می‌شود برای متعادل سازی  وزن بدن فرد مجبور نیست گرسنگی‌های طولانی مدت  و سختی‌های فراوان را تجربه کند.

در عوض شخصی که رژیم می‌گیرد باید برنامه غذایی خود را به گونه‌ای تنظیم کند تا پروتئین مصرفی خود را افزایش و در عوض درصد مصرف کربوهیدرات را کاهش دهد، مغز بادام حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و کربوهیدرات آن تنها چند درصد است، همچنین چربی‌های غیر اشباع مفید دارد که باعث می‌شود چربی‌های اشباع شده مضر و انباشته شده  را از بدن دفع کند.

البته افراد به این موضوع هم به توجه داشته باشند، هزینه‌های غیر اصولی و غیر استاندارد باعث بروز بیماری‌هایی از جمله ریزش مو، کم خونی و ضعف در قوه بینایی می‌شود،  اگر فردی می‌خواهد با کمترین عوارض جانبی به وزن ایده‌آل خود برسد اگه با مصرف روزانه ۱۰۰ گرم مغز بادام ارگانیک و طبیعی نه تنها باعث کاهش وزن او می‌شود بلکه سلامتی بدن خود را به صورت صد در صد تضمین کرده و از بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌شود.

 

تاثیر میوه بادام در ورزش بدنسازی

ورزش بدنسازی کاملا متفاوت از ورزش‌های دیگر است در این رشته ورزشی، ورزشکار سعی می‌کند که با تمرینات سنگین و سخت عضلات بدن خود را حجیم کند، البته حجیم سازی عضله تنها با ورزش‌های سخت امکان پذیر نیست، آنها باید رژیم غذایی مملو از پروتئین و دیگر عناصر مغذی داشته باشند تا سریعتر به هدف خود برسند.

یکی از رژیم‌های صحیح برای این افراد استفاده از بادام درختی است، چون بادام درختی منبع اصلی کورستین پتاسیم، فسفر، آرژنین و کلسیم است، این ترکیبات به عضله سازی ماهیچه‌ها و حجیم کردن آنها کمک زیادی می‌کند، همچنین به خاطر کالری بالای بادام باعث می‌شود تا انرژی که به خاطر ورزش‌های سنگین انجام داده‌اند را ریکاوری کرده و قدرت بیشتری برای ادامه برنامه ورزشی خود داشته باشند.

 

درمان کم خونی با مصرف بادام درختی

یکی دیگر از معضلاتی که معمولاً کودکان، بانوان باردار و بانوان شیرده با آن روبرو هستند و مشکلات زیادی برای آنها به وجود می‌آورد کم خونی است، کم خونی بیماری است که افراد بالغ و ورزشکاران را درگیر خود می‌کند، از علایم بیماری کم خونی می‌توان به افسردگی، کمبود انرژی و سرگیجه اشاره کرد، کم خونی در بدن باعث می‌شود سیستم دفاعی فرد مبتلا تا حد زیادی کاهش پیدا کرده و باعث بیماری مزمن شود.

متخصصین علم پزشکی نوین و طب سنتی تاکید دارند، فرد مبتلا برای درمان این بیماری حتما از آجیل و مغزیجات استفاده کند، ولی طبق بررسی‌های انجام شده مشخص شده مغز بادام درختی بیشتر از آجیل‌های دیگر تاثیر مثبت گذاشته و روند درمان این بیماری را سرعت می‌بخشد، این ماده غذایی کوچک ولی ارزشمند حاوی انواع ویتامین b، آهن و زینک است.

عناصر شیمیایی مفید در این ماده غذایی باعث می‌شود تا سطح هموگلوبین موجود به حالت متعادل رسیده و گلبول‌های قرمز خون را افزایش دهد، افراد مبتلا به کم خونی با مصرف تنها ۱۰۰ گرم بادام تازه و ارگانیک می‌توانم به راحتی این بیماری را تحت نظر متخصصین در طی چند ماه درمان کنند.

 

تاثیر مغز بادام درختی در دوران شیردهی

آشنایی با هزار و یک خاصیت میوه بادام

یکی از مشکلات مادران شیرده کاهش میزان شیر آنها در اوایل فارغ شدن شان است،  آنها به دنبال راه حل‌هایی هستند تا کیفیت و کمیت شیرشان افزایش پیدا کند، برای همین توصیه شده حتماً از میوه بادام درختی استفاده کنند، انتی اکسیدان‌های موجود در این میوه باعث می‌شود تا غدد مربوط به شیر را تحریک کرده و همچنین مواد مغذی و غلظت آن را ارتقا ببخشد.

البته از دیگر مشکلات مادران شیرده افزایش وزن آنها است، چون میوه بادام حاوی مقادیر بالای اسید چرب مفید است در عین اینکه تمامی مواد مغذی برای بانوان شیرده را تامین می‌کند، باعث سیری آنهاست و گرسنگی کاذب جلوگیری می‌کند به موضوع وزن طبیعی آنها  باز می‌گردد، بدون آنکه سلامت آنها در مخاطره باشد‌

 

مغز بادام در درمان افسردگی و اضطراب

در دنیای امروز که پر از اضطراب و ترس‌های ناگهانی است و افکار اشخاص با مشکلات آمیخته شده، مشخص است افسردگی و اضطراب به فرد تحمیل شده و باعث ناراحتی و افت انرژی و گاها بیماری افسردگی اشخاص می‌شود، طبق تحقیقات انجام شده انواع ویتامین و آنتی اکسیدان‌های فراوانی که در مباحث بالا به آنها اشاره کردیم، تنها باعث تقویت سیستم ایمنی و دفاعی فرد افسرده می‌شود، بلکه انرژی فرد بیمار را افزایش داده، شادابی و نشاط را به ارمغان می‌آورد.

فرد بیمار با مصرف میوه بادام درختی سیستم عصبی خود را ارتقاء داده و نرون‌ عصبی کمک می‌کند تا فرآیند اطلاع رسانی را با کیفیت بهتری انجام دهد، از بچه برای تاثیر بهتر می‌توانید بادام را تهیه کرده و به همراه عسل استفاده کنم آنتی اکسیدان‌های موجود در عسل به همراه مواد مغذی بادام تاثیر ترا چند برابر می‌کند.

 

درمان بیماری آرتروز با مصرف مغز بادام درختی

همانطور که اشاره کردیم ویتامین e و آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه بادام باعث می‌شود  از بروز بیماری‌های التهابی جلوگیری کند، همچنین پروتئین موجود در دانه‌های کوچک روغنی در بازسازی ماهیچه و عضله سازی کمک فراوانی می‌کند، امگا ۳ یکی از عناصری است که در غضروف سازی تاثیر مثبتی دارد.

بنابراین کسانی که درگیر بیماری آرتروز هستند یا ریسک ابتلا به وجود دارد، می‌توانند با استفاده از مغز بادام درختی و جذب عناصر مفید آن از پیشرفت و ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند، آرتروز جز بیماری‌های التهابی است که بازسازی غضروف بین استخوان‌ها با اختلال روبرو می‌شود، فرد مبتلا با استفاده از مغزیجات مخصوصاً مغز بادام می‌تواند تا ۵۰ درصد خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

 

کاهش درد میگرن با استفاده از مغز بادام درختی

درد میگیره برای افراد مبتلا به میگرن بسیار سخت و طاقت فرسا است، متخصصین مغز و اعصاب توصیه می‌کنند افرادی که مبتلا به میگرن هستند، حتماً از غذاهای استفاده کنند که حاوی ویتامین B2 و منیزیم باشد، این دو ریزمغذی تاثیر مثبت و بسزایی بر کاهش میگرن می‌گذارد، بادام به تنهایی حاوی مقادیر بالای منیزیم و ویتامین ب ۲ است،  بارها در آزمایشات متعدد به صورت علمی تاثیر میوه بادام در کاهش دوره‌های میگرن ثابت شده است.

 

نحوه استفاده از مغز میوه بادام درختی

مطمئنا تنها راه استفاده از میوه بادام درختی به صورت مغزیجات و آجیل نیست، شما برای کودکان زیر یکسال می‌توانید از شیر بادام استفاده کنید، برای این کار مغز بادام  ۲۴ ساعت در در آب خیس کرده سپس آن را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید تا محلول یکدست شیر بادام تهیه شود، همچنین حریره بادام نیز برای کودکان زیر دو سال بسیار مغذی و خوشمزه است.

تهیه نوشیدنی‌های بادام درختی به همراه عسل در بین بزرگسالان طرفداری زیادی دارد، مخصوصاً تهیه معجون‌های خوشمزه و یا تهیه بستنی سنتی به همراه بادام درختی از دیگر روش‌های استفاده از مغز بادام درختی است، ولی جهت هضم راحت بادام حتما آن را ۲۴ ساعت قبل از مصرف خیس کنید، به این نکته هم توجه داشته باشید میزان آنتی اکسیدان بادام تلخ بیشتر از بادامی شیرین بوده در عوض سم سیانید موجود در بادام تلخ تیز بیشتر از بادام شیرین است، در صورت استفاده از بادام تلخ روزانه یک یا دو عدد از آن کافی است.

 

کلام آخر

البته تمامی موارد فوق زمانی امکان‌پذیر است که مصرف کننده بتواند بادام باکیفیت و ارگانیک را تهیه کند، تا جایی که امکان دارد به از خرید نهال بادام چینی ناکرده و جایگزین بادام ایرانی را خریداری کند چون درختان ایرانی کاملاً با کیفیت بوده و در تکثیر آنها هیچگونه دستکاری وجهش‌های ژنتیکی انجام نمی‌شود، میوه‌های ایرانی که به هیچ عنوان تراریخته نبوده و درصد مواد مغذی آنها بیشتر است، به طوری که بازار جهانی همواره مشتری بادام‌های ایرانی است.

کشاورزانی که می‌خواهند بادام با کیفیت تولید کرده و آن را به بازار عرضه کنند لازم است نهال بادام را از نهالستان‌های معتبر و تولید کننده مانند برتر نهال با ضمانت نامه کتبی و کارت سلامت تهیه کرده  و باغ آن را احداث کنند.

 

مقالات مرتبط




نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با برترنهال