5 فایده معجزه آسای انگور برای سلامتی

5 فایده معجزه آسای انگور برای سلامتی

خواص بیشمار انگور برای حفظ سلامتی بدن چیست؟

انگور میوه ای حبه‌ای است که به صورت خوشه‌ای رشد می‌کند، هر حبه میوه انگور حاوی مقادیر بالای ریز مغذی و ویتامین‌های متنوع است، میوه انگور به صورت تازه خوری مصرف می‌شود، این میوه فرآورده های متنوعی دارد که همان ویژگی‌های انگور را داشته و مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته است.

خواص انگور

1.میوه انگور برای جوانسازی پوست

کمتر کسی است که میوه انگور را برای صبحانه میل نکند و کمتر کسی است که در پذیرایی‌های خود مخصوصاً در فصل تابستان و پاییز از میوه انگور استفاده نکند، این میوه پر خاصیت به اندازه‌ای در بین مردم جهان جایگاه ویژه‌ای دارد که اکثر کشاورزان به دنبال خرید نهال انگور و احداث باغ تجاری آن هستند، از مهمترین ویتامین میوه انگور می‌توان به ویتامین E و اسید فولیک اشاره کرد.

این دو عنصر شیمیایی کمک زیادی به جوانسازی پوست می‌کنند، ویتامین E مواد زائد و سموم اضافی  را از بدن دفع کرده و به تولید سرو جوان و تازه کمک می‌کند، اسید فولیک موجود در میوه انگور سیستم گردش خون در بدن را ارتقاء می‌دهد، هر چه این سیستم با قدرت بیشتری انجام شود تغذیه و اکسیژن رسانی به سلول های پوستی نیز افزایش می‌یابد، البته نباید فراموش کنیم آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه انگور خاصیت کلاژن سازی دارد، کلاژن سازی یکی از مهمترین فعل و انفعالات شیمیایی در بدن است که مانع از چروک پوست و کک و مک شدن آن می‌شود.

2.میوه انگور بهترین میوه برای جلوگیری از پیشرفت سرطان

بیماری سرطان به خاطر فعل و انفعالات اشتباهی در بدن و بیمار کردن سلول‌های غیر قابل کنترل کننده بدن پدیدار می‌شود، برای پیشگیری از این واکنش‌ها و دفع سموم بد، باید از آنتی اکسیدان‌های فراوانی استفاده کرد، مهمترین وظیفه آنتی اکسیدان‌ها مبارزه با رادیکال آزاد شده  بدن است، آنها با دفع این رادیکال‌ها مانع از بیماری سلول‌ها می‌شود، همچنین آنتی اکسیدان به گلبول سفید بدن کمک می‌کند تا سلول بیمار و غیرقابل کنترل را شناسایی کرده و به مرور آنها را دفع کند.

مهمترین آنتی اکسیدانی که امروزه در علم پزشکی بر روی آن تاکید شده و داروی شیمیایی آن نیز وارد بازار شده می‌توان به رسوراترول اشاره کرد، این ترکیب شیمیایی را در مقادیر بالا می‌توان در انگور سفید، انگور قرمز و مویز به راحتی پیدا کرد، اگر هرگونه مشکلات ژنتیکی و ارثی در بدن شما وجود دارد، از مصرف روزانه انگور و فرآورده های آن غافل نشوید، وجود رسوراترول در انگور و جذب آن در بدن انسان نه تنها نیروی تحلیل رفته فرد بیمار را باز می‌گرداند، بلکه از افزایش سلول بیمار و سرطانی جلوگیری می‌کند.

البته قابل ذکر است انگور قرمز علاوه بر رسوراترول حاوی مقادیری آنتوسیانین و کروسین است، ترکیبات شیمیایی نه تنها وظیفه دارند بدن انسان را در برابر و فعل و انفعالات سرطانی حفظ کنند، بلکه از زوال عقلی نیز جلوگیری کرده و کسانی که احتمال بروز بیماری آلزایمر در آنها وجود دارد، می‌توانند رژیم مناسب و سالمی برای خود در نظر بگیرند و مصرف انگور یکی از آنها است، البته مصرف انگور برای دانشجویان و دانش آموزان نیز توصیه شده چون باعث بهبود عملکرد مغز شده و مهارت یادگیری و تمرکز را افزایش می‌دهد.

خواص انگور

3.درمان سرماخوردگی با مصرف انگور و جلوگیری از بیماری‌های مزمن

قدرت ویتامین C موجود در انگور را دست کم نگیرید ویتامین c جزو عناصر شیمیایی مفید برای بدن است ویتامین C  وظایف زیادی بر عهده دارد، از مهم‌ترین وظایف آن می‌توان به بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن و قوی کردن گلبول‌های سفید اشاره کرد، یکی از مهمترین ویتامین‌هایی که برای درمان سرماخوردگی و کاهش التهابات گلو تاثیر مثبتی می‌گذارد ویتامین c است.

وقتی سیستم دفاعی بدن قوی باشد و کالری مثبتی به آن برسد، مطمئناً به راحتی می‌تواند به پیشگیری از وقوع و شیوع بیماری‌های زیادی جلوگیری کند، مخصوصاً عفونت و التهابی داخلی در سیستم گوارشی و تنفسی بدن! کسانی که دچار عفونت ریه شده اند و یا افرادی که معده و روده آنها دچار التهاب و عفونت هستند، با مصرف روزانه میوه انگور و یا فرآورده های آن از جمله آب انگور و کشمش به راحتی می‌توانند درمان این بیماری را تسریع ببخشند.

4.درمان بیماری یبوست و نفخ معده با مصرف انگور

وجود فیبر در میوه انگور را فراموش نکنید، میوه انگور منبع اصلی فیبر است، فیبر یکی از ریز مغذی‌هایی است که به عملکرد سیستم گوارشی بدن را تقویت کرده و بروز بیماری های زیادی جلوگیری می کند مهمترین آن می‌توان به بیماری یبوست اشاره کرد، یبوست به خاطر فقدان فیبر و ویتامین‌های مورد نیاز بدن به وجود می‌آید، البته مصرف فیبر از دل پیچه، درد معده و عفونت معده نیز جلوگیری می‌کند، کسانی که دچار زخم معده شده اند با مصرف روزانه انگور یا آب انگور می‌توانند به راحتی این بیماری را درمان کنند‌.

5.تراکم سازی استخوان در کودکان با مصرف انگور و فرآورده‌های انگور

وجود اسید فولیک و کلسیم در بدن باعث می شود تا استخوان سازی در کودکان با کیفیت بهتری انجام شود، کودکانی که قد کوتاهی دارند یا کودکانی که دندان‌های آنها به خاطر مصرف آهن دچار پوسیدگی شده است و نمی‌توانند از شیر و لبنیات استفاده کنند، والدین آنها بهتر است انگور و فراورده های انگور مخصوصاً شیره انگور را در رژیم غذایی خود بگنجانند، انگور حاوی مقادیر بالای کلسیم و اسید فولیک است.

ویتامین c موجود در انگور بافت ماهیچه ای لثه را تقویت کرده  و اسید فولیک و کلسیم موجود در آن نیز به استحکام ریشه دندان و بالا بردن کیفیت مینای دندان کمک می‌کند، همچنین با تراکم سازی بافت استخوان مانع از شکستگی و دررفتگی استخوان در طول فعالیت‌های روزمره می‌شود، البته نباید فراموش کنیم میوه انگور برای غضروف سازی نیز شده است.

خواص انگور

کلام آخر

البته موارد بیان شده تنها قسمتی از خواص میوه انگور است، ریز مغذی موجود در این میوه کمک زیادی به بدن می‌کند تا گردش خون در بدن را سرعت بخشیده و تنظیم کند، با منظم کردن گردش خون تغذیه سلول‌ها و اکسیژن رسانی آنها نیز با کیفیت بیشتری انجام می‌شود، بنابراین از بروز بیماری‌های قلبی مخصوص سکته قلبی و سکته مغزی جلوگیری می‌کند، البته تمامی اتفاقات بالا زمانی اتفاق می‌افتد که از میوه ارگانیک و طبیعی انگور استفاده کنید.

برای رسیدن به این هدف حتما میوه هایی که توسط کشاورزان ایرانی تولید شده است را خریداری کنید، کشاورزان ایرانی با خرید نهال انگور از نهالستان‌های ایرانی نهال‌هایی را خریداری می‌کنند که هیچ گونه دستکاری ژنتیکی بر روی آنها انجام نشده است، میوه های تولیدی توسط کشاورزان ایرانی به هیچ عنوان تراریخته نبوده و خاصیت ارگانیک و تازه بودن آنها حفظ شده است. کارشناسان برتر نهال به شما در مورد قیمت نهال انگور و چگونگی تهیه نهال انگور شما را راهنمایی می‌کنند.

 

مقالات مرتبط




نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با برترنهال